algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El PP considera que els canvis al Consell suposen una «destitució» de De Juan de l'IMAS pels casos d'explotació de menors

190657
Javier de Juan i Sofia Alonso | Europa Press

El portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, creu que els canvis a la institució anunciats aquest divendres per la presidenta Catalina Cladera suposen una «destitució» de Javier de Juan al capdavant de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) a causa de l'escàndol d'explotació sexual de menors tutelats.

Així s'ha expressat Galmés en declaracions als mitjans en què no obstant ha criticat que De Juan no surt del Consell, sinó que ocuparà un altre càrrec, el de conseller de Presidència.

Igualment, el portaveu del PP s'ha mostrat sorprès perquè Cladera «hagi volgut premiar» Sofia Alonso donant-li el lloc de consellera executiva de Drets Socials, tot i que el ple del Consell va aprovar al febrer demanar la seva destitució com a directora insular.

Galmés ha suggerit que amb això Cladera «es riu dels seus socis», ja que MÉS per Mallorca va votar a favor d'apartar Sofia Alonso del càrrec per la polèmica de la vaccinació d'alts càrrecs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No en sortirem, fa mes de 2 anys

I aquesta Alonso que no és la que es va vacunar abans d'hora, com el bisbe Taltavull?

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente