algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

El Pi es mostra «escèptic» davant l'augment del sostre de despesa no financer aprovat pel Govern per al 2022

El Grup Parlamentari d'El Pi ha manifestat el seu escepticisme davant l'augment del sostre de despesa no financer aprovat pel Govern per al 2022.

Segons ha assenyalat el portaveu d'El Pi, Josep Melià, aquest dilluns en roda de premsa, el sostre de despesa és «incert perquè tot el tema dels fons europeus està molt en l'aire i el Govern no és capaç de garantir el doblers que arribaran a les Balears procedents d'ells».

«És un sostre de despesa no financer a l'alça que no sabem si es podrà materialitzar», ha incidit en aquest sentit Melià, qui ha recordat que El Pi fa anys que demana un Pla d'Eficiència de la Comunitat perquè, ha considerat, «el Govern balear també pot estrènyer-se el cinturó».

«Els exercicis pressupostaris suposen un dèficit i unes càrregues per a futurs governs», ha continuat dient i ha demanat «ser austers i tenir clar que allò que el que s'ha pressupostat es podrà executar». «A El Pi som escèptics perquè, al mateix temps, tampoc compartim la política fiscal del Govern, i entre les nostres reivindicacions està, per exemple, eliminar l'impost de successions», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Palma, fa mes de 2 anys

¿Pero que fa aquesta "bubota" encara a politica?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente