algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
19°

La militància de MÉS per Mallorca avala la candidatura de Lluís Apesteguia

189231

Lluís Apesteguia ha lliurat aquest dijous els noranta avals de militans que li permetran presentar-se a les primàries per a liderar la llista de MÉS per Mallorca al Parlament. «Aquestes signatures representen la pluralitat de gent que dona suport a la meva candidatura i que s’ha engrescat en aquesta nova il·lusió que volem ser per a MÉS per Mallorca», ha dit el candidat a les primàries de la formació ecosobiranista.

D’ençà de la presentació de la precandidatura el passat 10 de setembre, la campanya que lidera Apesteguia ha anat fent trobades amb les diferents agrupacions i militants del partit per tal de presentar-los el projecte. Moltes d’aquestes persones han decidit, també, signar perquè la candidatura pogués presentar-se oficialment.

Apesteguia insisteix que tots aquests suports «formen part de la nova il·lusió que vol reenfortir el projecte de MÉS per Mallorca i reconfigurar l’esquerra mallorquina». «El nostre objectiu és sortir a guanyar, generar optimisme i ajudar a construir un partit que veritablement condicioni totes les polítiques d’esquerres que es fan en aquest país», ha remarcat.

Així mateix, Apesteguia ha aprofitat per a anunciar que el proper dimecres, 13 d’octubre, se celebrarà al cafè La Tertúlia un acte de presentació oficial de campanya obert a la militància i a tota la ciutadania on s’acabaran d’exposar les línies mestres de la candidatura i s’obrirà a la participació i la interacció amb els assistents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.