nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El PI es planteja posposar el seu Congrés de Mallorca

El Consell General d'El PI-Proposta per les Illes de Mallorca s'ha reunit aquest dissabte per a aprovar el reglament del pròxim congrés de la formació a l'illa, previst per al 25 de setembre encara que podria posposar-se.

Segons ha informat el Secretari General d'El PI, Tolo Gili, a la reunió del Consell General d'El PI de Mallorca per a aprovar el reglament del pròxim congrés de la formació de l'illa «es debaten les claus per a intentar arribar a un consens per a poder celebrar la trobada de la forma més unida possible».

En aquesta línia, ha assenyalat que «s'està parlant de canviar dates i, si fa falta, retardar el congrés de Mallorca, fins i tot, malgrat no ser competència d'aquest Consell General, el congrés del PI de les Balears».

«Aquesta reunió està sent molt positiva i s'està avançant molt, fent un pas molt important cap a la unitat que, cal reconèixer, que El PI no havia estat capaç de donar en l'últim mes o mes i mig», ha afegit Gili, qui ha incidit en què «l'objectiu final d'El PI és fer un congrés el més consensuat i amable possible».

Per al secretari general d'El PI, aquesta formació «ha de demostrar unitat abans, durant i després del congrés i això és el que s'està aconseguint avui, solucionant els problemes». «Som un projecte que ha d'anar unit perquè és molt importants per a les Illes i s'estan fent esforços per a aconseguir-ho», ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.