algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Lluís Apesteguia es presenta a les primàries de MÉS: «No em present per a ser vicepresident de ningú»

Aquest divendres horabaixa, Lluís Apesteguia ha anunciat que es presentarà a les primàries de MÉS per Mallorca a fi de convertir-se en el candidat a la presidència del Govern de la força ecosobiranista a les eleccions de 2023. L’actual batle de Deià ha assegurat que no es presenta per a ser vicepresident de ningú i que MÉS «ha de ser allà on es facin les polítiques de MÉS, sigui al Govern o sigui a l’oposició».

D’aquesta manera, el precandidat afirma que la intenció és disputar la presidència i el lideratge de l’esquerra i obri la porta a «no participar d’un Govern que, en el seu conjunt, no apliqui les polítiques de MÉS». En aquest sentit, Apesteguia ha destacat la voluntat de construir «un Govern valent, que no s’arronsi ni davant Madrid ni davant els poders fàctics, i que doni respostes de bon de veres als problemes de la gent».

Apesteguia explica que lidera un projecte de majories, de llarga durada i ple d'idees i compromís. A més, el precandidat ha estat acompanyat per més d’una cinquantena de persones destacades de les agrupacions de MÉS per Mallorca que donen suport a la seva candidatura. De fet, Apesteguia ha destacat la diversitat dels seus suports tant en gènere, com en edat, municipis de procedència i prioritats polítiques i militàncies.

Així mateix, el precandidat ha comunicat que el lema de la seva campanya interna és «Una nova il·lusió». «Em present perquè el nostre projecte sigui una nova il·lusió per a la gent de MÉS per Mallorca, una manera d’engrescar i cohesionar tota la gent que se sent part d’aquest partit», ha dit.

Lluís Enric Apesteguia Ripoll (Deià, 1985) és filòleg clàssic de formació i ocupa la batlia de Deià des de l’any 2019. Ha estat membre de diverses executives de MÉS per Mallorca i secretari general de les joventuts del PSM, les JEN. També ha estat conseller electe al Consell de Mallorca i cap de gabinet de la Vicepresidència del Govern de les Illes Balears i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme (2017-2019).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marçal, fa mes de 2 anys

La funció de Mes és la de recollir el vot d'esquerra més catalanista (que difícilment votaria psoe), i servir de crossa parlamentària al psoe. No hi hagut mai un projecte de país, sols de partit. Ara el seu objectiu és el d'aconseguir representació al parlament espanyol, ajuntant-se amb els altres Mes/Mas que hi ha arreu de l'estat.

Valoració:4menosmas
Per Espantat, fa mes de 2 anys

Estic espantat amb aquesta notícia. Què vol dir el precandidat, que els dirigents de Més ara no són valents? O que són part de governs que apliquen les polítiques del PSOE i, per tant, fan el paper dels ordenances?

Valoració:5menosmas
Per inca, fa mes de 2 anys

Pinta bé.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente