nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

EUIB proposa que els doblers destinats a ampliar aeroports es destinin a la mobilitat sostenible

El Grup Parlamentari d'Unides Podem ha registrat al Parlament una Proposició No de Llei (PNL), a través del diputat d'EUIB, Pablo Jimenez, per rebutjar l'ampliació de l'aeroport de Palma.

La Proposició demana que el Parlament de les Illes Balears rebutgi l'ampliació de l'aeroport de Son Sant Joan i «les obres de reordenació encaminades a un increment de la seva capacitat operativa».

Demanen que s'insti al Govern espanyol a «suspendre els projectes d'ampliació dels aeroports de Barcelona i Madrid, així com els d'altres ciutats de l'estat, i així evitar l'augment d'emissions que inevitablement estan associades a aquestes actuacions».

EUIB també proposa que el Parlament de les Illes Balears insti el Govern espanyol a «suspendre els projectes d'ampliació portuària com el del port de València, així com els altres que puguin suscitar-se en altres ciutats de l'Estat, i així evitar l'augment d'emissions que inevitablement estan associades a aquestes actuacions».

Finalment també proposen que el Parlament insti el Govern espanyol a «destinar els recursos pressupostats per a les actuacions d'ampliació de ports i aeroports de l'Estat a la mobilitat sostenible, concretament la relacionada amb el ferrocarril de rodalia, convencional de mitjana i llarga distància i transport públic urbà i interurbà».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Unes peticions lògiques i de sentit comú, mem si a la Conselleria de Mobilitat ho entenen

Valoració:2menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Unes peticions lògiques i de sentit comú, mem si a la Conselleria de Mobilitat ho entenen

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente