algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

Més per Menorca reclama la compareixença del Govern perquè expliqui les negociacions del factor d'insularitat

Més per Menorca ha registrat aquest dimecres al Parlament una petició perquè membres de el Govern compareguin en el següent ple que celebri l'organisme per a informar sobre l'estat de les negociacions sobre el factor d'insularitat inclòs en el Règim Especial de les Balears (REB).

Així ho ha anunciat el portaveu de Més per Menorca, Josep Castells, en declaracions als mitjans després de la Junta de Portaveus, després que l'Estat hagi presentat les seves al·legacions en contra del recurs d'inconstitucionalitat plantejat pel Parlament contra els PGE de 2021.

El Parlament va formalitzar aquesta demanda contra l'Estat per no incloure els fons per a compensar la insularitat en els comptes de 2021. L'Advocacia defensa davant del Tribunal Constitucional que l'Estat no està obligat a fer-ho.

Al març, el Parlament va aprovar una Proposició per la qual s'insta el Govern a convocar en un termini de dos mesos la comissió mixta que ha de negociar el factor d'insularitat. Per això, Més per Menorca ha sol·licitat que el Govern comparegui per a donar compte de l'acompliment d'aquest mandat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.