algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

El PP de Palma exigeix la paralització del tancament al trànsit de Nuredduna

El president de la Junta Territorial de Palma del PP, Jaime Martínez, ha exigit la paralització del tancament al trànsit i de l'inici de les obres de peatonalització del carrer Nuredduna en considerar que és «un greu error governar prenent decisions en contra de la voluntat ciutadana i de l'interès general». En aquest sentit, ha afegit que aquest és un nou exemple «d'una política de mobilitat de l'Ajuntament plena de mesures improvisades, arbitràries i inconnexes».

Per al líder dels populars palmesans, aquest projecte «crearà una barrera encara més gran entre la zona de les Avingudes i Pere Garau», un barri aquest darrer, que al seu parer «necessita més inversió en matèria de manteniment i renovació de les seves infraestructures».

A més, Martínez ha qualificat d'«obsolet» el model de mobilitat de Cort i considera que «s'ha de renovar». «La mobilitat de no ha d'estar lligada a la voluntat política, ha d'anar aparellada amb un Pla aprovat i ordenat. No es pot, per exemple, fer per a vianants Nuredduna sense abans haver resolt problemes que provocarà com el col·lapse del carrer Aragó, la pèrdua d'arbrat o la mobilitat de l'EMT».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.