algo de nubes
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 8.69°
18°

Podem demana que Palma sigui declarada ciutat d’acollida per a les refugiades afganeses

Davant els successos polítics ocorreguts en les darreres hores a l’Afganistan, que han provocat la fugida de moltíssimes persones del país, i de l’especial perill que corren tant les dones com les nines afganeses, Podem demana que Palma sigui declarada ciutat d’acollida per donar refugi i asil polític a aquestes persones.

Així mateix, i com a soci de govern a l’Ajuntament de Palma, reclama a la resta de partits del consistori, i especialment als seus socis, que se sumin a la petició, i considera que aquesta ha de tenir molt en compte també les activistes pels drets humans amenaçades de mort pels talibans.

Podem Palma creu que, com a poble solidari, no es pot fallar a la gent de l’Afganistan davant el seu crit d’auxili, i que la comunitat internacional ha de fer tot el possible per a «establir el més aviat possible un corredor humanitari segur per a totes aquelles persones que vulguin sortir del país». La formació vol demanar també «celeritat» a l’Estat espanyol per a repatriar els seus ciutadans davant uns esdeveniments que avancen i s'agreugen molt ràpidament.

D'altra banda, també volen recordar que la situació actual de l'Afganistan és «una mostra més de les polítiques fallides dutes a terme per l'OTAN a la zona durant anys, i que no han tengut en compte la vida de les persones als seus països». La formació reclama un canvi en aquesta política internacional i que es miri de protegir la vida i els drets d'aquest poble.

No obstant això, Podem demana un esforç de voluntat política a totes les formacions polítiques i a tots els nivells «per a lluitar contra la barbàrie i per a tenir en compte els Drets Humans per davant de tot», i recorda que l’Advocacia espanyola ja ha expressat en Ple la seva preocupació pels fets i demanat un esforç en l’acollida de ciutadans afganesos.

Per últim, el partit vol destacar i lloar la «rapidesa» del Govern per oferir-se a l’Estat espanyol per acollir dones i nines de l'Afganistan, i espera que a totes les nostres institucions hi hagi oferiments solidaris d'acollida en aquests moments tan difícils.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Solleric, fa mes de 2 anys

Uf!, ets uns feixista, totalitari, vaya quin comentari.

Valoració:0menosmas
Per Fora des sembrat!, fa mes de 2 anys

Multinik: El que has de fer tu, és ser un poc més educat i normal. I deixar de molestar.
Afortunadament, el temps dels falangistes que se feien els amos de tot i entraven a on els donava la gana s'ha acabat, malgrat tu no ho vulguis acceptar perque t'anava molt bé.
No veus que fas el ridícul?

Valoració:2menosmas
Per Emigrante, fa mes de 2 anys

Escucha @Uf !



Está muy bueno todo tu comentario, pero ese final de "...aqui s'escriu en Català o no s'escriu" es fantástico.



Creo que ni al Joan Lladonet se le hubiera ocurrido.
Felicitaciones y trata de no cambiarte el nick, así te sigo.

Valoració:-4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

“ I aqui s'escriu en Català o no s'escriu.”
Jajajaja jajajaja jajajaja……
Y los fachas son los otros.
Jajajajajajajajajaja…..
Me meo……
Delicious.

Valoració:-6menosmas
Per balearium, fa mes de 2 anys

Podemas y sus tontas...

Valoració:-4menosmas
Per cucut, fa mes de 2 anys

I per què no ho demana Madritz això mateix, ells que tenen els pressupostos més inflats del reyno pañó ? ?

Valoració:1menosmas
Per Uf!, fa mes de 2 anys

Quan ens queixam de la brutalitat de molta gent forastera, que menysprea i insulta als mallorquins i fa tot el possible per destruir les nostres llengua i cultura, ens diuen que som uns nazis. Però ara el fatxa oficial del diari, resulta que no vol refugiats afganesos, li hem de dir que esta carregat de bondat, d'humanitat i de bones intencions.
Se nota que la seva familia estava de part dels rebels sublevats, perque si fos d'una altra manera, sabria que pel món hi ha molts de descendents de republicans espanyols que eren refugiats que fugiren de l'horror feixista i franquists.
I aqui s'escriu en Català o no s'escriu.

Valoració:5menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Me parece muy bien; solo falta saber a cuantos acogerán en sus casas. Empezando por un tal Enseñat.
Si quieren, no tienen ningún problema. Aquí desembarcan pateras procedentes, supongo, de sitios mas cercanos.
Me da asco la hipocresía y solo hablar para justificar un sueldo público, todavía más.

Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente