algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
10°

El Govern no imposarà de moment el toc de queda a les Balears

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha demanat aquest divendres «tranquil·litat» i que «no s'especuli» davant la possibilitat de la tornada del toc de queda en el marc de la revisió de restriccions prevista per a la setmana que ve.

El Govern descarta de moment recórrer a la imposició del toc de queda i les restriccions que prepara seran molt concretes i limitaran les reunions socials.

Armengol ha subratllat que el Govern i la Conselleria de Salut estan estudiant les mesures que es prendran la setmana que ve i ha argumentat que és «un error que tots opinin sobre coses serioses i que afecten la població de les Balears».

Armengol ha admès que l'increment de contagis és «preocupant» però ha traslladat la seva confiança que, malgrat tot, la temporada turística «pugui prolongar-se durant moltes setmanes».

En aquest sentit, la presidenta del Govern ha insistit que l'actual onada de contagis «no té res a veure» amb les anteriors per l'impacte de la vaccinació i perquè l'augment dels contagis no s'està traduint, de moment, en una situació de descontrol en els hospitals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marçal, fa mes de 2 anys

Primer volien salvar el Nadal, després la Setmana Santa, després l'estiu... i estam així com estam i sense veure sortida a la pandèmia, més enllà de deixar que els contagis continuïn, com fan al Regne Unit. No imposar el toc de queda després de mitjanit és un error, però per sort jo no tenc aquesta responsabilitat.

Valoració:6menosmas
Per inca, fa mes de 2 anys

No sigui cosa que algun gat estranger de Punta Balena o de s'Arenal, que no gasten fora del seu hotel tret d'en alcohol, s'enfadi...

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente