nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
10°

Armengol: «Si algú es planteja viatjar a Balears per comportar-se incívicament, que es quedi a casa seva»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha trasllat aquest dilluns un missatge contundent a qui pretengui viatjar a les Balears a comportar incívicament i posar en risc la salut i l'economia de les Illes: «que es quedi a casa seva».

En un fil al seu perfil de Twitter, la líder de l'Executiu ha recordat que qui viatja a les Balears «ha de demostrar el mateix compromís que els ciutadans de les Illes».

En relació a l'assumpte concret dels viatges d'estudis, Armengol ha assegurat que el Govern «actuarà amb contundència» per a protegir els ciutadans d'aquelles persones o empreses que hagin incomplert les mesures sanitàries «posant en risc la salut i la reactivació econòmica».

Igualment, l'Executiu, ha apuntat, reforçarà els controls, efectius i sancions. No obstant això, ha insistit a demanar responsabilitat, «perquè no pot haver-hi un policia darrere de cada persona».

«A Balears, com s'ha fet des que s'inicià la pandèmia (també amb residents), s'ha aplicat el protocol de Salut i s'ha posat en quarantena 249 contactes estrets. D’aquesta manera, s’han confirmat i aïllat 62 contagis d'estudiants per evitar que contagiïn més persones. Amb aquesta quarantena, protegim la salut dels joves i la de la resta de la població», ha remarcat Armengol. A més, ha destacat: «Ningú més que jo vol que tornin a casa, però hi tornaran quan hagin passat la quarantena, estiguin sans i no posin en risc la salut col·lectiva».

Sobre les mesures preses, la presidenta ha explicat que han emprès accions contra les empreses i establiments que han organitzat concerts i esdeveniments per incompliment de les mesures sanitàries. «El missatge és clar: qui la faci, que la pagui. La seva irresponsabilitat ens fa mal a tots, tant a ciutadans com empreses», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Andrea, fa mes de 2 anys

Lamentablement disposa de poca autoritat moral per donar lliçons als altres, quan ella mateixa es va saltar el toc de queda fa uns mesos, fent cas omís de les instruccions que havien emanat del seu propi govern..

Valoració:3menosmas
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

D'acord amb n'Armengol.
Idò que ho posi en pràctica: s'ha acabat tota sa xusma de Magaluf i de s'Arenal. Turisme controlat i respectuós. I tots els oportunistes que, fins ara, han viscut de tota aquesta merda, ja poden agafar ets atapins i tornar cap a ca seva.

Valoració:3menosmas
Per Catalunya sencera, fa mes de 2 anys

@Els al.lots son el menys preocupant



No "ens tenen la mateixa ràbia que tenen als catalans"; tenen ràbia als catalans, siguin insulars siguin del Principat.



Valoració:3menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

El que ha de fer el govern és cobrar tota la estada al hotels a la comunitat de que provenen.
Aquí ens ha costat moooolt remuntar i millorar les dades perquè ens venguin a contaminar de altres bandes que estan molt pitjor pq els han donat 'libertat".
Que ho paguin ells!!!!

Valoració:4menosmas
Per interessats per a omplir, fa mes de 2 anys

Els promotors hotelers, de moment, tenen moltes habitacions plenes, que és el que cercaven. És que pensen que algú els treurà les castanyes del foc, perquè ells no en tenen la competència.
De moment ells facturen...

Valoració:6menosmas
Per Amples, fa mes de 2 anys

Res de nou, banyuts i pagant el beure a aquests papas que diuen que a mis nenes no me los toca nadie. Però que no tingueren cap problema de comprar als nenes un viatge que prometia experiències inoblidables, amb pool partys, festes i tota la pesca. Fa ganes d' agafar un barco, aficar-hi tots els nenes estiguin en l' estat que estiguin, i cap a Espanya falta gent i que s' arreglin. Per cert, ja hi ha papas ingressats a la península, gràcies als nenes.

Valoració:9menosmas
Per Els al.lots son el menys preocupant, fa mes de 2 anys

El vertader problema no son els al.lotets i les nenes que no han fet bondat, perque de joves amb el cap plè de grins en hi ha per tot arreu. El vertader problema és com han tractat els mitjans a les Illes Balears, com les han fet culpables per ensorrar-les en la misèria..
A la Espanya bona, ens tenen la mateixa ràbia que tenen als catalans, pel que no estate malament defensar-nos com fan ells.

Valoració:2menosmas
Per Ingenuïtat completa, fa mes de 2 anys

Ara hi corren!

Valoració:6menosmas
Per Toni F, fa mes de 2 anys

És clar, Francina. Punta Ballena, és per gent molt cívica, veritat? Malgrat tot permetreu que torni a funcionar a plena gatera dels molt cívics hooligans que la freqüenten. Millor que no hi hagués oferta per a aquest tipus de turisme així es quedarien a casa, com tu desitges, però amb la boca petita, no fos cosa... Ho penseu regular? Perquè això sembla que ha estat una petita mostra del que ens espera aquest estiu i la culpa també serà vostra, com ho és, d'alguna manera, el que ha passat a la plaça de toros. Per cert, qui pagarà la factura dels hotels Covid, els nostres impostos o els irresponsables que ho facilitaren i provocaren?

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente