muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Maite Salord anuncia la seva retirada de la política

La vicepresidenta i consellera de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular, Maite Salord, fa pública la seva decisió de deixar tots els seus càrrecs públics i abandona la primera línia política.

L’expresidenta del Consell Insular de Menorca ha decidit, després de setze anys implicada en la dedicació pública, acomiadar-se de la vida política per a tornar a la docència i donar per acabada aquesta etapa.

Salord ha assenyalat que se’n va «amb la satisfacció d’haver-m’hi dedicat amb tota la generositat possible i de sentir-me recompensada pels projectes que he pogut fer realitat», la vicepresidenta també ha destacat que se n’endú «l’amistat i l’estima de tantes persones» amb qui ha coincidit al llarg d’aquest temps.

Per altra banda, el seu successor serà el número quatre de la llista electoral de Més per Menorca al Consell Insular, Josep Juaneda, qui ha estat fins ara director insular d’Educació, Joventut i Esports.

Més per Menorca vol expressar el «màxim agraïment» a la companya Maite Salord per tants anys de feina dedicats al menorquinisme d’esquerres i per formar part de la columna vertebral del projecte ecosobiranista. Des del partit afirmen que «no hi ha prou paraules per dir tot el que Maite Salord ha significat en la defensa dels nostres valors i en el desenvolupament del nostre projecte».

Els menorquinistes també volen expressar el seu total suport al company Josep Juaneda per agafar el nou càrrec i afirmen que és «el millor relleu que podia entrar al grup de consellers de Més per Menorca». Juaneda mostra el seu entusiasme per iniciar aquesta nova etapa i afirma que és «un repte que assumesc amb molta força i sobretot amb ganes de seguir perpetuant el llegat de la companya Maite Salord per fer de Menorca una illa més verda, sostenible i dedicada a les persones».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per uuufffff, fa mes de 2 anys

Setze anys. Ja n'hi ha més que prou. Batua el mon. Deven pagar molt be.

Valoració:0menosmas
Per Llibreter, fa mes de 2 anys

Molt bé, ara esperem que també deixi de fer llibres.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente