cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
13°

MÉS per Llucmajor denuncia que només vuit negocis s'han adherit a la campanya de bons per la «nefasta» gestió

Només vuit negocis (set comerços i un bar) del terme municipal de Llucmajor s'han adherit a la campanya de bons per a consum posada en marxa per l'Ajuntament de Llucmajor.

«Des de MÉS per Llucmajor no podem més que constatar el fracàs absolut causat per una gestió més que nefasta quan és una iniciativa que hauria d'haver esdevingut essencial per a no només la dinamització econòmica del municipi sinó també social», han explicat.

Segons expliquen els ecosobiranistes, l'equip de govern, amb la regidora Naomi Getino (Ciudadanos) al capdavant, «arribà tard» i aquesta iniciativa es va fer gràcies a una moció aprovada pel ple de l'Ajuntament de Llucmajor i que va presentar MÉS per Llucmajor davant «la paràlisi del pacte». Cal recordar que el pacte de Llucmajor hi va destinar 300.000 € quan MÉS demanava que es dotés amb 800.000 €.

El fet que s'hi hagin adherit només vuit comerços demostra «la manca d'empenta i la desídia de l'equip de govern en promoure i difondre de forma satisfactòria aquesta iniciativa entre tots els agents econòmics interessats i afectats», remarca MÉS per Llucmajor.

A més, una altra prova evident de la «mala gestió, coordinació i iniciativa» és que a hores d'ara, dimecres 9 de juny, la campanya de bons encara no s'ha començat a donar a conèixer a les xarxes socials i lloc web municipal quan començà dia 4 de juny i acaba dia 4 de juliol.

Finalment, MÉS per Llucmajor ha posat com a exemple l'èxit de la campanya de bons a altres municipis com Manacor, Alcúdia o Calvià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.