algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

Armengol: «Tenim l'oportunitat de construir unes illes més verdes, justes, igualitàries, innovadores i digitalitzades»

El PSIB-PSOE ha celebrat, aquest dissabte, el segon aniversari de la victòria electoral socialista del 26 de maig del 2019 que va suposar el començament d'una legislatura «dolorosa i intensa» per la pandèmia de la Covid-19 però que ha duit «oportunitats per a encarar el futur».

Segons ha declarat la secretària general del PSIB i presidenta del Govern, Francina Armengol, aquest dissabte en un acte amb la militància, celebrat a l'auditori de l'ONCE, a Palma, «aquests dos primers anys de la segona legislatura de govern del Pacte han estat dolorosos i intensos per l'aparició de la Covid-19 que ha obligat a atendre l'urgent --protegir i salvar vides i reactivar l'economia-- però sense deixar de costat l'important». No obstant això, ha precisat, la pandèmia també ha portat noves «oportunitats» per a «construir unes illes més verdes, justes, igualitàries, innovadores, digitalitzades i basades en l'economia del coneixement».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Biel, fa mes de 2 anys

Verdes? Amb la pujada de preus del tren i dels busos TIB no crec que s'incentivi l'ús del transport públic.

Valoració:1menosmas
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

Més verdes?
Cada dia més merda per tot, cada dia més ciment per tot, cada dia més turisme devastador per tot, cada dia més xusma per tot.



VOS HO ESTAU CARREGANT TOT!!!

Valoració:8menosmas
Per Igual que Més, fa mes de 2 anys

Tot això mateix no és el que diuen els de Més per Mallorca?

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente