nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Company no es presentarà a la reelecció com a president del PP a les Balears i abandona la política

El president del PP a les Balears, Biel Company, ha informat, aquest dimecres, que no es presentarà a la reelecció com a líder de la formació a les Balears.

Així ho ha anunciat en roda de premsa Company, que ha explicat que aquest divendres es reunirà la junta directiva del partit per a aprovar les dates del congrés regional. Es farà segurament el 17 de juliol a Palma.

Company ha aclarit que la seva dedicació a la política era «temporal» i que va ser Casado qui li va demanar que aguantés «fins al pròxim congrés». «La meva il·lusió sempre ha estat reprendre la meva activitat com a empresari», ha subratllat.

A més, ha precisat que, després de la victòria d'Isabel Díaz Ayuso a la Comunitat de Madrid, «ha insuflat les ganes de tornar a governar». Aquesta situació, ha afegit, «pot passar a tot Espanya».

Per aquest motiu, la president ha destacat la «situació d'unitat» en la qual deixa la formació a les Balears. «Estam treballant per la gent i no amb problemes interns», ha afirmat, alhora que ha recordat la «situació complicada» del PP després de les eleccions de 2015.

Segons explica, des de Madrid li han donat «totes les facilitats» per a continuar en política, però Company ho ha rebutjat. «No vull continuar. Després d'una etapa complicada, vull dedicar-me a l'activitat privada tot i que sempre continuaré treballant amb el PP en el que necessiti», ha insistit.

Sobre possibles candidats, el president del PP no s'ha volgut pronunciar davant la possibilitat que es pugui presentar a dirigir el partit a les Balears la fins ara portaveu popular de l'àrea d'Igualtat al Congrés, Marga Prohens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pacotur, fa mes de 2 anys

Tampoc es guanya mica amb la que entra

Valoració:1menosmas
Per Joan, fa mes de 2 anys

No es perd gran cosa

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente