algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Podem Palma creu que els resultats de Madrid «no són extrapolables a les Balears» i agraeix a Iglesias «el seu llegat»

Podem Palma ha mostrat el seu agraïment a Pablo Iglesias. | Podem Palma

Podem Palma ha considerat que els resultats de les eleccions del 4 de maig (4M) a la Comunitat de Madrid «no són extrapolables a les Balears o Palma» i ha agraït a Pablo Iglesias «el seu llegat».

Segons ha informat Podem Palma aquest dissabte, la formació ha celebrat el setè Consell de Cercles (la reunió quinzenal de la seva marca municipal), on s'han analitzat els resultats de les eleccions de Madrid del passat dimarts.

Des de la direcció de Podem Palma s'ha coincidit que «els resultats a Madrid no són extrapolables a les Illes o Palma, atès que sociològicament són molt diferents».

El grup municipal ha assegurat que s'ha d'encarar el futur «treballant intensament a tots els barris, recollint propostes de la ciutadania i prenent-li el pols a peu de carrer per a poder arribar millor i a més gent». Entre els seus membres s'ha confiat que així «es pugui ampliar el seu espai polític de cara 2023».

D'altra banda, en la reunió s'ha agraït a Pablo Iglesias «el seu llegat polític d'haver acabat amb el bipartidisme i ser tot un mal de cap per als corruptes, així com haver fet front als poderosos, apujar el salari mínim i haver aconseguit nous drets com l'Ingrés Mínim Vital». Al mateix temps, s'ha vist amb molt bons ulls la possibilitat que el relleu en la Secretaria General «sigui una dona tan preparada com la ministra Ione Belarra».

Finalment, s'ha comentat l'anunci realitzat per la direcció estatal de Podemos de la quarta Assemblea Ciutadana, que començarà aquest mes de maig i acabarà el 13 de juny. S'ha coincidit amb el missatge del secretari d'organització estatal, Alberto Rodríguez, que «ara és moment de reflexionar i valorar on és més útil ajuntar forces per a continuar transformant aquest país».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Autòcton, fa mes de 2 anys

Vaja un llegat el d,Iglesias. Cobrar 5100 euros per tota la vida. I això que ell titllava de casta aquest podrit sistema de paga vitalicia.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente