nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Més per Menorca paralitza la creació d'una marca sobiranista per a les eleccions espanyoles

L’Executiva de Més per Menorca retira de l'assemblea prevista per aquest divendres la votació dels documents que aproven crear una marca estable per a les eleccions espanyoles amb MÉS per Mallorca, Ara Eivissa i Gent per Formentera.

Malgrat el treball realitzat i els esforços dedicats, recollits en diversos documents, la publicació unilateral, per part de MÉS per Mallorca, de la notícia sobre les negociacions entre les diferents forces sobiranistes, ha creat un «gran malestar» dins l'Executiva de Més per Menorca.

Els menorquinistes han preferit paralitzar el procés de negociació sine die en veure que MÉS per Mallorca «no ha respectat ni el calendari ni els tempos establerts per anunciar públicament la creació d'aquesta marca estable sobiranista, apropiant-se de qualque manera del que sempre ha estat una iniciativa conjunta».

D'aquesta manera, Més per Menorca creu que, inevitablement, s'haurà d'obrir un temps de reflexió i, de moment, mantendrà les negociacions aturades fins a tenir una postura clara. Els menorquinistes avisen que «les formes d'actuar de MÉS per Mallorca hauran de canviar si volen que el projecte tiri endavant».

Més per Menorca ha anunciat que continua apostant per una candidatura sobiranista al Congrés espanyol que perduri en el temps. «Seguim convençuts que les Illes Balears necessiten una veu pròpia a Madrid» afirmen des de l’Executiva i afegeixen que «cal la unitat i el respecte mutu de les forces progressistes i sobiranistes perquè això sigui possible».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Margalida, fa mes de 3 anys

En fa d'estona que sabem que en Noguera té ganes de pintar qualque cosa per Madrid.

Valoració:1menosmas
Per Rafel Cerdà, fa mes de 3 anys

Els de Més per Mallorca no són capaços ni de respectar un calendari pactat. Normal que els menorquins no vulguin anar amb aquesta guarda. Estàn tots barallats entre ells només aguanten per cobrar.

Valoració:4menosmas
Per Plini, fa mes de 3 anys

A parer meu, la gran diferència entre MésMallorca i MésMenorca és que el primer és un partit de mentalitat autonomista, gairebé provinciana, que es mor de ganes per figurar a Madrit al preu que sigui, mentre MésMenorca posa per davant els interessos de Menorca i dels menorquins, i no es deixa enlluernar per Madrit i les seves ostentacions on, tanmateix, sap que no hi ha res a fer.

Valoració:11menosmas
Per Antoni, fa mes de 3 anys

Ben fet! Per quan un Més per Menorca a Mallorca? Necessitam aquesta dignitat que destil·len i una lluita ferma pels nostres interesos, no un partit que només fa coses per explicar-les en notes de premsa...

Valoració:7menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

MÉS per Menorca sempre posen pegues a tot. I ara s'hauran carregat l'oportunitat de tenir un diputat que representi de veritat a la nostra comunitat, perque defensi els nostros interessis.
Gràcies, per res!

Valoració:-4menosmas
Per Plini, fa mes de 3 anys

Alerta que aquesta "marca sobiranista" no sigui una fruita enverinada que amagui altres interessos polítics. Fa bé Més per Menorca de no refiar-se'n.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente