nubes dispersas
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
18°

Joves per les Illes presenta a El Pi una bateria de 20 propostes sobre polítiques de joventut

El partit balearista i la seva associació juvenil de referència s’han proposat «posar la joventut al centre, amb mesures reals per a donar resposta als problemes del jovent de les Illes Balears».

A l’entrada del Parlament, representants de Joves per les Illes han presentat a la diputada i vicepresidenta d'El Pi, Lina Pons, un document amb 20 propostes sobre polítiques de joventut, que tracten qüestions com l’educació, la ocupació, la igualtat de gènere, la conciliació entre estudi i treball, la salut mental i emocional o la participació dels joves a la política, entre altres.

El partit s'ha compromès a impulsar a totes les institucions aquestes mesures, elaborades per un grup interdisciplinar de joves de l’esmentada associació juvenil.

Joves per les Illes i El Pi coincideixen que la crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19 no farà sinó «dificultar el futur d’una generació de joves que ja s’enfrontava a un dur horitzó després de la Gran Recessió de 2008, per la qual cosa les institucions han d’impulsar polítiques de joventut ara més que mai». També animen els joves a ser partícips de la vida política per a ser «agents de canvi» en la societat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.