algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Josep Melià: «Avesats a quatre miques i res de REB, ens donen un plat ben presentat de llenties i pareix la 'repera'»

«Avesats a quatre miques i res de REB, tot i enviar cada any mar enllà per no tornar, més de 3,000 milions d'euros, ens donen un plat ben presentat de llenties i pareix la 'repera'. I benvingudes siguin. Però que l'arbre no ens faci perdre la visió del bosc'», ha declarat des dels perfils de les seves xarxes el diputat d'EL Pi, Josep Melià.

Melià valorava així l'anunci fet per la Presidenta del Govern, Francina Armengol i la Secretaria d’Estat d’Economia i Suport a l’empresa del Govern espanyol, Ana de la Cueva, que arribaran 1.000 milions d'euros de recursos europeus a empreses radicades a les Balears.

El nombre d’empreses de les Illes Balears que es podran beneficiar de les ajudes directes del fons de solvència del Govern és d’unes 40.160, de les quals 38.200 són de menys de 10 treballadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

Lo entiendo.
Y es que, después de lo que trincó UM durante décadas, te parecerá una miseria.
Normal.

Valoració:0menosmas
Per I tant!, fa mes de 3 anys

Si, que és cert. Però com que la majoria dels polítics que ens representen troben que és el deure nostro, donar tots el que se recapta a les comunitats improductives perque ho gaudesqui la gent d'allà i a sobre, s'agenollen i dónen les gràcies, hem de reconéixer que aquest Govern ha fet molt més que els altres anteriors.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente