muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Sugrañes és reelegida presidenta del PP de Menorca: «Som una alternativa real enfront del desori que ara tenim»

Misericòrdia Sugrañes ha estat elegida aquest dissabte presidenta del PP de Menorca, per segona vegada consecutiva. | PP Menorca

Misericòrdia Sugrañes ha estat elegida aquest dissabte presidenta del PP de Menorca, per segona vegada consecutiva.

La candidatura de Sugrañes, qui va substituir a Santiago Tadeo fa quatre anys, era l'única que s'havia presentat al XII Congrés Insular que s'ha celebrat aquesta jornada a Menorca.

En la seva intervenció, la reelegida presidenta dels 'populars' de Menorca ha agraït el suport i implicació. «Som una alternativa real enfront del desori que ara tenim», ha assegurat.

Així mateix, ha posat l'accent, «els casos de corrupció no són patrimoni exclusiu del PP, sinó conductes individuals inadequades, i per això no ens hem d'avergonyir ni assumir les taques d'uns pocs com si fossin part de la nostra marca».

Sugrañes ha subratllat que el ventall de forces polítiques que governa actualment, tant en l'àmbit insular, com a autonòmic i nacional, «dona un resultat de bloqueig».

«Són la nova casta, la dels okupes de postín, els que se salten la democràcia, la qüestionen i la insulten cada dia», ha afirmat la reelegida presidenta dels 'populars' de Menorca.

«A partir d'ara tenim feina per endavant, tractant de ser moderats, mantenint la temprança, les formes i la voluntat de diàleg», ha afegit.

La presidenta del PP menorquí ha posat l'accent que «són molts els que volen destruir aquesta formació, però no ho aconsegueixen ni ho aconseguiran». «Som aquí amb saba nova, amb ganes de servir a Menorca», ha conclòs

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Solleric, fa mes de 3 anys

El partido mes corrupte de Europa va esser Unió Mallorquina...

Valoració:-3menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Just sseria que arreglassin el desori que van provocar!

Valoració:2menosmas
Per antifa, fa mes de 3 anys

PPopulares, indecenteSS.

Valoració:6menosmas
Per Uroooooo!, fa mes de 3 anys

Quia frase més falsa i més barroera!
I dita per una persona que representa al partit poític més corrupte d'Europa, sona gairebé a acudit de mal gust.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente