nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Ferrà: «Després del turisme passional de l'emèrit o el turisme a paradisos fiscals, ara han implantat el turisme de les vacunes»

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha censurat aquest dimecres l'actuació de les infantes Elena i Cristina qui, d'acord amb diferents informacions periodístiques, varen vacunar-se contra el coronavirus als Emirats Àrabs Units, aprofitant un viatge per a visitar Juan Carlos I, fugit a Abu Dhabi. Amb tot, Ferrà ha assegurat que la notícia «no genera cap sorpresa, ja que aquesta família ens té acostumat; ho porten al seu ADN». De fet, ha qualificat el viatge de les germanes del rei d'Espanya per a vacunar-se com el «turisme de la vergonya que arriba després del turisme passional de l'emèrit per reunir-se amb les seves amants, o el turisme a paradisos fiscals per evadir imposts».

De fet, amb tant de viatge, el diputat ecosobiranista ha dit que «la família del Rei té més interessos a Londres, Suïssa i els Emirats Àrabs que no a l'Estat espanyol», una situació que obliga, assenyala Ferrà que «facin una passa enrere». Tot, ha explicat, «tenint en compte la seva poca exemplaritat que ara es veu agreujada convertint les vacunes en un bé de mercat, allunyat de la solidaritat i de la necessitat que aquesta arribi a tot el món». Segons Ferrà, «els màxims dirigents de l'Estat fan amb la constitució com els capellans pederastes amb la Bíblia».

En aquest context ha defensat l'obertura d'un procés constituent per a avançar cap a un nou model d'Estat. Així ha criticat que ara per ara «som una ciutadania adulta en un règim de minoria d'edat tutelada per la por». Així de contundent s'ha mostrat durant el debat d'una proposta de Ciudadanos per a mostrar el suport de la Cambra al rei. MÉS ha votat en contra d'aquesta iniciativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.