algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

MÉS-Estimam Palma exigeix al ministre Ábalos i al PSOE la limitació del preu del lloguer

MÉS-Estimam Palma ha exigit aquest dilluns a José Luís Ábalos, ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i al PSOE la limitació del preu del lloguer i condemna les declaracions que el ministre ha fet a la seu del PSOE en les quals ha afirmat que, finalment, els socialistes rebutgen intervenir els preus tal i com recollia l’acord de govern entre PSOE i Unidas Podemos.

El coordinador de la formació ecosobiranista, Miquel Àngel Contreras, ha recordat que l’habitatge «no ha de ser un bé per a especular ni s’ha de regir pel valor de mercat, sinó que és un dret bàsic que s’ha garantir». De fet, ha continuat Contreras, «fins a cinc països europeus ja han limitat el preu dels lloguers per assegurar el dret a l’habitatge, com són Alemanya, França, Dinamarca, Portugal o Itàlia».

«Vivim una situació d’emergència habitacional, agreujada per la crisi de la Covid-19, i la limitació dels preus del lloguer a què s’havien compromès PSOE i Unidas Podemos és una necessitat per a ciutats com Palma», ha conclòs el coordinador de MÉS-Estimam Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa mes de 3 anys

¿Limitación, de qué?. Con las leyes actuales, muchas puestas en marcha por sociatas y comunistas, el inquilino paga lo que le sale del berolo, si es que paga. Lo sé por experiencia. Y a callar, pues si hablas un poquitín más alto, te quedas a dos velas.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente