muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.07°
12°

MÉS afirma que «fa setmanes» que va demanar reunir-se amb Armengol per la vacunació a alts càrrecs i que encara espera resposta

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha afirmat aquest dijous que «fa setmanes» que el seu grup va demanar reunir-se amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, per a demanar explicacions per la vacunació d'alts càrrecs. «Encara esperam», ha emfatitzat.

Així s'ha expressat Ferrà entrevistat al programa Al Dia d'IB3 Ràdio en unes declaracions amb què contesta a les paraules d'Armengol aquest dimecres. La presidenta ha criticat que MÉS o Podem fessin públiques les seves queixes a la premsa en lloc de parlar directament entre els socis.

Davant d'això, Ferrà ha contestat assenyalant que precisament s'han assabentat de la vacunació de determinats càrrecs a través dels mitjans de comunicació i que encara esperen resposta a les seves peticions per a reunir-se. D'aquesta manera, ha denunciat que quan demanen explicacions al Govern, «hi ha silenci».

Ferrà ha criticat així la falta de «transparència» en la gestió de la vacunació, incidint que el desenvolupament dels esdeveniments fa plantejar-se «dubtes» als ecosobiranistes.

El Govern sosté que els càrrecs vacunats varen rebre la vacuna perquè el primer dia de la campanya varen sobrar 11 dosis. Ferrà no s'ha mostrat convençut per aquestes explicacions, demanant-se «quina feina tenien» a la Residència Oms - Sant Miquel els alts càrrecs que es varen vacunar el 27 de desembre, un diumenge en període nadalenc.

Ferrà també s'ha demanat «qui ha pres la decisió d'incloure aquestes persones» entre els vacunats i per què no es va informar que havien rebut la primera dosi al costat de la resta de vacunats. El diputat ha remarcat que, a la nota de premsa que va difondre la Conselleria, només es parlava que s'havien vacunat 55 residents i 79 treballadors del centre.

El diputat s'ha demanat també «per què aquests dies no s'ha tractat aquest tema amb els socis del Pacte». «Tenim preguntes i ens està arribant la informació a comptagotes», ha protestat el diputat. Igualment, el ecosobiranista ha considerat que al marge que es compleixin o no els protocols de vacunació, «hi ha una qüestió ètica» i «d'exemplaritat pública».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Potser si la cita a un bar...
Ella hi va.

Valoració:4menosmas
Per Dr. Burladero, fa mes de 3 anys

És perquè està acollonida, la teniu asustada i només fa pensar i donar voltes a sea vostres crítiques.



Jajaja era broma. Passa de voltros, com sempre

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente