nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

MÉS per Mallorca demana la dimissió dels càrrecs vacunats irregularment

Davant la publicació de diferents casos que relacionen càrrecs públics amb vacunacions presumptament irregulars, MÉS per Mallorca manifesta la seva «preocupació» davant una qüestió, que de confirmar-se, demostra una actitud «totalment insolidària» i que no són més que l'evidència d'un «aprofitament del càrrec públic en detriment del bé comú».

Així, han demanat explicacions. En el cas del Consell de Mallorca, institució a la qual hi ha adscrits dos càrrecs de designació directa per part de la presidenta del Consell, Catalina Cladera, MÉS reclama l'estricte compliment de l'ètica exigida als representants polítics. Així, ja s’ha traslladat la petició de dimissió dels càrrecs afectats.

En aquest sentit, el portaveu de MÉS al Consell, Guillem Balboa, ha assegurat que la falta d'ètica de determinades persones «posa en dubte la bona feina de molts servidors públics». «Més en un moment en què la ciutadania reclama més exemplaritat que mai». Així ha recordat que hi ha un problema greu amb el nombre de dosis disponibles, i que precisament aquest fet està afectant ja al ritme de vacunació dels grups assistencials i de risc.

MÉS per Mallorca també ha traslladat el seu malestar al Consell de Govern. En aquest cas s'ha exigit l'apertura immediata d'una investigació interna que permeti esclarir el fets, així com depurar responsabilitats polítiques si es confirma qualsevol irregularitat en els protocols de vacunació establerts. MÉS reclama fer extensiva la depuració de responsabilitats a qualsevol administració on es donin casos o sospites.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.