algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El Pi: «Armengol ha renunciat a lluitar per les Illes Balears»

180165

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha denunciat aquest dimarts que Armengol «ha renunciat a lluitar per les Illes Balears». El diputat Josep Melià ha criticat que la presidenta «no doni suport al recurs d’inconstitucionalitat contra els PGE que volem presentar amb l’objectiu que es compleixi el REB».

Segons Melià, que aquest dimarts ha demanat a Armengol durant la sessió de control al Govern si s’han de defensar amb tots els mitjans el factor d'insularitat previst al Règim Especial de les Illes Balears, «s’han d’esgotar tots els recursos que tenim al nostre abast per a lluitar per la nostra terra». El diputat ha deixat clar que «se’n riuen contínuament de nosaltres i la defensa del factor d'insularitat previst al règim especial és una qüestió de dignitat, de justícia i de fermesa davant l'incompliment de l'Estat». Melià ha apuntat que «ara és més necessari que mai perquè a les Balears som els més afectats per la crisi econòmica causada per la pandèmia».

Segons Melià, «si no aixequem la veu tornarà a passar el mateix, quedarem a la cua de tot». «Ens hem de fer respectar però sempre ens queda el recurs de ser els més solidaris i els més simpàtics com fins ara i tenir les cues de fam que tenim al carrer», ha dit. El diputat d’El Pi ha recriminat a Armengol que no faci un «front comú» per a defensar el futur de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.