nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Valtònyc i Hasél parlaran al Parlament europeu i José Ramón Bauzá maniobra per impedir-ho

L'artista mallorquí a l'exili, Josep Miquel Arenas, Valtònyc i el també raper, Pablo Hasél participaran aquest dijous, 4 de febrer, a les 12 del migdia, en un col·loqui sobre la llibertat d'expressió a l'Estat espanyol.

A l'acte hi participarà l'advocada Isabel Elbal, serà moderat per l'eurodiputada, Clara Ponsatí i es transmetrà per YouTube.

Bauzá, escandalitzat

L'eurodiputat pel partit polític Ciudadanos, José Ramón Bauzá, s'ha sentit ofès per l'acte i ha titllat la seva col·lega Clara Ponsatí de «pròfuga» i ha maniobrat per intentar boicotejar l'acte.

«La pròfuga Clara Ponsati ha convidat tot el Parlament europeu a un esdeveniment amb els convictes Valtònyc y Hasél, segons ella « a presó per cantar», ha dit. I ha explicat que «he respost també a tots amb les lletres de les seves cançons en les que demanen matar-me a la cambra de gas».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Bauzá zero patatero, fa mes de 3 anys

al Bauzá li dol que no tingui gaires adeptes a ses Illes, i que cada cop hi pinti menys a escala nacional. Prompte veurà com és un zero a l´esquerra es presenti amb les sigles que es presenti. I és que a un se li nota el que val, i ell de valor ben poc o nul. El que surt de sa boca tan sols són populismes per anar munyint la vaca i anar cobrant. Res més.

Valoració:1menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 3 anys

A què esperam a declarar aquest foraster "persona non grata".

Valoració:2menosmas
Per Andreu, fa mes de 3 anys

Crec que arribarà un dia quan allò de "los enemigos de mis enemigos son mis amigos" deixi de cegar-vos. Una cosa és que Bauzà sigui més beneït que en Pep merda i s'estimi més que n'Hugo Sánchez i una altra ben diferent que en Valtònyc sigui una persona mínimament apreciable. Qui escriu lletres d'aquest tipus i pensa com ell pensa just hauria de rebre el rebuig de qualsevol que es consideri mínimament demócrata i pacífic. És un mal bitxo. Hi ha d'haver coses que vagin més enllà de si un és de dretes o d'esquerres o si és nacionalista o centralista. Feis-vos-ho mirar, per favor.

Valoració:-4menosmas
Per Barrí, fa mes de 3 anys

Curiosament el Grup Serra parla del Sr....Bauzà un munt de vegades.

Valoració:2menosmas
Per Tià, fa mes de 3 anys


A "cal una nova repulsa...": Éstic d'acord amb tot quant dius, però et voldria precisar que, si bé bram d'ase no arriba al cel, damunt aquesta terra se sent de lluny,

Valoració:3menosmas
Per falsos, fa mes de 3 anys

Doncs si al menys en bauza democràticament pot estar aL parlament, però aquests dos no tenen dret a res i és veritat recullen tota la merda dels països catalans

Valoració:-36menosmas
Per Lisa, fa mes de 3 anys

I personatges com aquest estàn al Parlament Europeu? És ven bé que recullen tota la merda de Espanyistan...

Valoració:27menosmas
Per Pobleret, fa mes de 3 anys

Paco, estic d'acord amb tú. Mira que deixar xerrar en J.R.Bauza !!

Valoració:30menosmas
Per paco, fa mes de 3 anys

Que baix que ha caigut el parlament europeu, ja deixen entrar per parlar a qualsevol cosa

Valoració:-33menosmas
Per P, fa mes de 3 anys

Aquest homenet intenta Fer mérits per entrar a Voz,la llastima es que mentrestant no fa la seva feina.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente