algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Pi reclama a Armengol que reveli la data definitiva de vacunació de tota la població de les Balears

180121

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha reclamat a la presidenta Armengol que reveli quan estarà vacunada tota la població de les Balears. La portaveu de la formació al Parlament, Lina Pons, ha deixat clar que demanen «una data a l’executiu per a evitar més confusió a la població que viu en un estat d’ansietat permanent, que ens diguin si ho saben o si no ho tenen clar».

Pons ha apuntat que també volen saber «de quina manera Europa repartirà les vacunes i quan arribaran a les Balears». «La població necessita certeses», ha remarcat. La portaveu d’El Pi ha recordat que Armengol «es va fer seva la nostra proposta de prioritzar la vacunació a les comunitats turístiques i l’ha fet arribar a Sánchez, però encara no se sap res».

D’altra banda Pons ha mostrat el seu rebuig a l'incompliment dels protocols de vacunació. «Això és un clar exemple del que no hem de ser com a societat», ha dit. Segons la portaveu d’El Pi, «hi ha dues maneres de fer les coses: bé i malament. Està clar que hi ha persones que s'han passat de llestes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.