nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Vidal reclama a Iceta «tot l'autogovern per a les Illes Balears»

El senador autonòmic Vicenç Vidal, de MÉS per Mallorca, reclamarà al Senat espanyol la compareixença de Miquel Iceta, nou ministre de política territorial del govern d'Espanya «per a recordar-li la necessitat urgent de desenvolupar i transferir completament totes les competències de govern per a les Illes Balears».

Vidal ha recordat l'anunci de fa uns dies en què Sánchez prometia al lehendakari Urkullu la transferència a la Comunitat Autònoma Basca de competències com presons, la gestió de l'Ingrés Mínim Vital, els ISBN del món editorial o el control del litoral per afirmar que «el govern estatal i un ministre català i suposadament federalista com Iceta han d'entendre que les Illes Balears necessiten gestionar els seus recursos per a fer front a la pandèmia en condicions».

L'ecosobiranista s'ha referit també a la necessitat «d'iniciar un procés d'aprofundiment de l'autogovern -que inclou un nou sistema de finançament just i el desplegament total del Règim Especial- que per a Menorca, Eivissa, Formentera i Mallorca és vital a l'hora d'afrontar el futur».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per De tenir una panada mental monumental, fa mes de 3 anys

Pobre Miquel Iceta!
Ell que no ha treballat mai ni tampoc té estudis superiors, li dónen el ministeri que vertebra tota la burocràcia estatal i administra a tots els empleats públics de tots els grups, escales, categories i ocupacions.
El que més li val, és no tocar res i deixar que tot seguesqui el seu curs. I no dir que no a cap petició.

Valoració:3menosmas
Per competències/incompetències, fa mes de 3 anys

a Izeta jo el posava de porter a la Pachá, i poc més.

Valoració:4menosmas
Per Més autonomia?, fa mes de 3 anys

Jo li exigiria democràcis, per tant un referèndum per a l'autodeterminació.

Valoració:5menosmas
Per Jo no., fa mes de 3 anys

A Iceta?
N´esperau res?

Valoració:7menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys

Idò podem esperar d'asseguts si tenim esperances amb què n'Iceta amollarà "sa marrota".
Senador Vidal, admiro la seva honestedat i perseverança en la defensa dels interessos de Balears, però el PSOE continuarà en les mateixes amb Iceta o amb qualsevol altra dels seus. Iceta és més ballarí i bullanguer, però està als ordes de Sánchez com Armengol i tota la resta . No obstant això, espero que vostè continuï fent el seu treball perquè l'està fent molt bé. Gràcies, Senador, i molta sort amb la seva tasca.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente