nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

MÉS per Mallorca reclama «un pla de rescat que permeti reactivar l’economia de les Illes Balears»

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha reclamat un pla de rescat que permeti reactivar l’economia de les Illes Balears de forma immediata. Segons Noguera, la inacció del govern espanyol «posa en perill el futur de moltes famílies que depenen directament del sector serveis». Per això, ha incidit en assenyalar que «davant una temporada complexa fan falta recursos». De fet, d’acord amb el coordinador ecosobiranista, «no basta amb gestionar des de la proximitat, ens calen recursos». Així ha plantejat exonerar de les quotes de la Seguretat Social i de la liquidació d’IVA i allargar fins el 31 de desembre la vigència dels ERTO.

En aquest context, Antoni Noguera ha retret la manca d’implicació de la ministra de Turisme, qui, segons ha dit, «ni hi és, ni se l’espera». Així, ha lamentat que la ministra d’un àrea que afecta d’una manera tan directa l’economia de les Illes Balears «no estigui aquí dia si i dia també». Al respecte, el màxim responsable de la formació mostrat la seva preocupació. «És una qüestió que ens ocupa i preocupa».

Davant aquest panorama, MÉS traslladarà aquest qüestió al Senat. Dimarts vinent, el senador Vicenç Vidal interpel·larà directament la ministra durant el ple de la Cambra Alta. Mentrestant, MÉS, continua reclamant ajudes directes per a treballadors i empreses

De manera paral·lela, segons Noguera, cal prioritzar projectes estratègics que ajudin a fer la transició cap a un nou model econòmic i a la recuperació total del benestar. Com a exemple ha posat el projecte 'Ramon Llull 2030' al barri de Nou llevant de Palma. Una iniciativa que aposta per la innovació, el talent i l’economia social mitjançant l’ús del model de ciutat intel·ligent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.