algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

Vidal diu que els problemes de les Balears són de «segona categoria per al Govern espanyol»

El senador de MÉS per Mallorca Vicenç Vidal, s'ha mostrat aquest divendres «absolutament indignat» perquè el Govern espanyol no hagi donat una resposta sobre la declaració de zona catastròfica als municipis de Valldemossa, Banyalbufar i Esporles, afectats per la tempesta el passat estiu.

Vidal ha considerat que «fets com aquest demostren, una vegada més, que els problemes dels municipis i la ciutadania de les Illes són de segona categoria per a l'administració espanyola». En aquest sentit, l'alcaldessa d'Esporles, Maria Ramon, ha lamentat la «tardança» per part de l'Estat a donar una resposta als ajuntaments afectats.

Des de MÉS han assenyalat que l'actitud del Govern espanyol contrasta amb la de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, liderada per Miquel Mir. «La Conselleria ja ha finalitzat els treballs previstos en la primera fase d'emergència i contemplats en el pla de restauració ambiental. Aquestes tasques han tingut un cost de 279.949,58 euros i han aconseguit una superfície total de 30,33 hectàrees forestals», han indicat des de MÉS.

El conseller Mir ha agraït «l'enorme esforç de tot el personal de l'Ibanat i la Conselleria i ha valorat la importància d'haver executat les actuacions d'emergència, ja que ha permès pal·liar el risc d'incendi forestal i actuar contra el risc d'erosió del sòl».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per t, fa mes de 3 anys

Nomes de segona???

Valoració:1menosmas
Per Un Joan de tants, fa mes de 3 anys

Totalment d'acord amb el que diu el Sr. Vidal
Una consideració:
Dos-cents setanta-nou mil nou-cents quaranta-nou euros i mig per trenta hectarees son molts de doblers, Que han fet? o es una equivocació?

Valoració:1menosmas
Per S'ha quedat curt, fa mes de 3 anys

Només de segona? Jo crec que som almenys de tercera categoria i de tercera sub classe.
No som espanyols bons, per ells som una raça borda i estam a la coa de la coa del cabrum.

Valoració:5menosmas
Per Pepeta, fa mes de 3 anys

O.... De tercera.
I la sra. Armengol ho permet.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente