algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

[VÍDEO] Carles Puigdemont: «Espanya ha perdut la batalla de la nostra extradició»

Carles Puigdemont, en nom del Consell per la República ha fet aquest divendres vespre una declaració amb motiu de que la sentència denegatòria de l'extradició de Lluís Puig ha esdevingut ferma, ja que la Fiscalia ha renunciat a recórrer-la.

Puigdemont ha adreçat el seu missatge a Pedro Sánchez: «és el moment que Espanya rectifiqui l'error que va començar quan el Govern espanyol va decidir criminalitzar el moviment independentista i judicialitzar un conflicte polític. Rectificar és la seva responsabilitat i té les eines per fer-ho».

Puigdemont ha exigit a Pedro Sánchez que acati la sentència i alliberi els presos polítics i ha destacat que l'error de judicialitzar qüestions polítiques el que ha portat a «aquesta nova derrota judicial» de l'Estat espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Els fatxes son uns mals espanyols, fa mes de 3 anys

Un savi de les Matemàtiques, mitjançant fórmules complicadíssimes, va concloure que l'estat espanyol acabara d'aqui a vuit anys.
I no l'hauran matat els catalans independentistes, ni les esquerres, si no les extremes dretes i tota la gent que roba, prevarica i practica tot tipus de corrupteles.
I aqui s'escriu en Català o no s'escriu.

Valoració:2menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Contentísimo de que España haya perdido la batalla (sic). Yo puedo ir a Gerona cuando me dé la realísima gana, ¿puede decir el fugitivo lo mismo?

Valoració:-1menosmas
Per dic, fa mes de 3 anys

geu:Eurodiputat del reino d´Espanya? però si el reino va fer mans i mànegues perquè no ho fos.Mentrestant la justicia espanyola va rebent bofetades de la justicia belga.Au vinga que no podeu evitar la ràbia de no tenir-lo a la presó.

Valoració:2menosmas
Per balearium, fa mes de 3 anys

Este personaje que se ha tomado....pobre iluso...donde llega su paranoia separata.

Valoració:-2menosmas
Per paco, fa mes de 3 anys

Que fàstic de tio

Valoració:-3menosmas
Per falsos, fa mes de 3 anys

Amb la condició que aquesta gentussa no torni ja és tot un exit total, els pobres no saben la casta de gent que són que els hi quedin ells

Valoració:-3menosmas
Per geu, fa mes de 3 anys

T'ho posaré millor. Eurodiputat del "nyols". Per cert, catalans "nyols". ¿T'agrada aixi, pepeta?

Valoració:-4menosmas
Per Pepeta, fa mes de 3 anys

@geu.
És l'eurodiputat que representa una gran part de catalans. I això és el que no vos agrada gens als "ñolots" que odien tot el que sigui català.
I, per descomptat que no representa cap regne com tu dius, ni crec que vulgui fer-ho per res del món.

Valoració:4menosmas
Per geu, fa mes de 3 anys

Dic.- Eurodiputat del Reino de España. Se agarra como una ladilla a la patria española, para salvar el culo. DE ASCO. El que se come los puños es el. Y otros. Bona mossegada.

Valoració:-1menosmas
Per En Pep, fa mes de 3 anys

Hi ha més neu a Madrid que al Pirineu Català...
Madrid mos roba..!!

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente