algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Armengol sobre un possible nou confinament: «Totes les propostes de Salut estan sobre la taula»

21/12/2020 La presidenta del Govern, Francina Armengol. SALUD ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS | Europa Press

La presidenta del Govern Francina Armengol, ha assegurat aquest dijous davant la possibilitat d'un possible confinament de Palma per la situació de la pandèmia que «totes les propostes de Salut estan sobre la taula per a ser avaluades».

En roda de premsa després de presentar a Alcúdia el nou servei de transport per carretera de Mallorca, la presidenta ha concretat que aquest dilluns, després del Consell de Govern, es podrà detallar més: «Els experts estan estudiant i avaluant les possibles mesures que són més efectives. De moment, no es pot avançar més».

La dirigent del Govern ha recordat que la situació «és molt complicada» tant a Mallorca com a Eivissa, on aquest dijous entren en vigor noves restriccions després de passar a nivell 3 d'alerta sanitària per a intentar frenar els contagis.

Armengol ha insistit en «la responsabilitat individual de cadascun» per a fer front a la pujada de contagis a les Illes. Actualment, Mallorca té una incidència acumulada de 589 casos per cada 100.000 habitants.

Així mateix ha indicat que ja s'estan veient les conseqüències del Nadal i s'estan comprovant quins mesures preses fins al moment «són més efectives» com el tancament de bars i restaurants en el seu interior i de les terrasses a partir de les 18.00 hores.

«Els nous casos ens vénen d'aglomeracions, de llocs on hi ha relaxació social com els bars i dins de les cases familiars», ha avançat, per a concloure després: «És fonamental complir bé amb la prevenció. Si tots seguim les mesures, es podrà combatre aquesta malaltia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ivan Gaia, fa mes de 3 anys

Des del meu punt de vista hauria d’haver tancat al Manco fa 2 mesos i les restriccions molt mes dures tot tancat i sols l’imprescindible

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente