algo de nubes
  • Màx: 12.87°
  • Mín: 7.77°
13°

MÉS per Mallorca critica que el PSIB s'acosti a Ciudadanos per a aconseguir el seu suport als Pressupostos

El diputat de MÉS per Mallorca i portaveu adjunt en el Parlament, Josep Ferrà, s'ha congratulat aquest dimecres de l'acord assolit entre el Govern i Més per Menorca per a aprovar els Pressupostos de 2021. Ferrà ha recordat que MÉS per Mallorca ja havia instat l'executiu a «centrar els esforços del dins del mateix pacte i ampliant l'espectre a partits com Més per Menorca i Gent per Formentera».

Així i després del pacte assolit amb la formació menorquinista, Ferrà ha reiterat que MÉS no permetrà concessions en polítiques d'esquerra. De fet, el diputat ha criticat novament l'acostament entre PSIB i Ciudadanos per a aconseguir el suport del partit de dreta als Pressupostos.

En aquest context, Ferrà ha assenyalat que des de MÉS no permetran cap pacte «entre partits que desvirtuïn els Acords de Bellver». «Una cosa és rebre el suport en mesures puntuals i conjunturals i altra ben diferent, polítiques clarament de dretes», han remarcat. Segons Ferrà, «després de les votacions d'aquesta setmana en comissió, revisarem les esmenes i transaccions per tal d'assegurar que cap d'elles desvirtui l'ideari de MÉS per Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quina paciència..., fa mes de 3 anys

Quina paciència que han de tenir aquests del PSOE. Què seria de Més, si no fos pel PSOE? En total, residuals.

Valoració:0menosmas
Per nofret, fa mes de 3 anys

Veig antic votant que no m’he equivocat, acabes de confirmar que critiques talment com ho fan les dretes, encara que tu no ho siguis. El pes de la teva critica va dirigida i recau sobre les persones que no te cauen bé i avui es troben a les institucions representant a MÉS. No critiques fets, proposicions i mesures impulsades per MÉS, simplement te limites a dir que no vols la unitat de les esquerres plurals i diverses per tal desplaçar de les institucions a la dreta més recalcitrant i més espanyolista. Cal que ho expliquis millor. També dius i amb això coincidim i crec que la immensa majoria de MÉS també opinem igual, la compensació de 20.000 euros de dietes i desplaçaments es exagerada. Aquestes úniques dues coses concretes que arribes a dir, no basten per a renegar de totes les normatives i lleis bones aprovades gracies a la presència de MÉS al govern, ni per a desacreditar el pacte de govern fins el punt de sortir-ne i donar pas a les dretes.

Valoració:0menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Jo pens que Ciudadanos és, després de VOX, el partit més feixista i ultradretà de tot l'espectre polític i que per tant, ja no s'el hauria de tenir en compte. Basta veurer els seus membres d'aqui, que son mallorquins de socarrel perö sempre conversen en Castellà i son d'aquests que pensen que com més mal li facin a la nostra terra, més patriotes espanyols seran.

Valoració:0menosmas
Per Antic votant del PSM, fa mes de 3 anys

Vas ben errat, Nofret!



Per jo no he esperat res mai, pero per Mallorca si. Estic cansat de veure com els progres de MES es mesclen amb les "esquerres" espanyoles i espanyolistes, progres o de compensacions de 20000 Euros. Estas segur, oh Nofret, que vols que critiqui els fets? Per on m'hi pos?



La gent de MES fa estona que ha perdut el nord. La cadira estira molt i fa estona, massa, que callen com a putes.



Hem sap un greu de mort que quedin com una forca residual, pero aixo sera aixi i tu tambe ho saps.



Tal vegada hauries d'esbrinar fora del teu cercle d'amistats que n'opina la gent de tot plegat. Saps que? Millor no ho facis. Te sabria molt de greu.



Per cert, no gosassis comparar-me amb l'ultradreta ni amb els del Pi.

Valoració:1menosmas
Per nofret, fa mes de 3 anys

Pobre antic votant ressentit. Segur que en el seu moment vares fer molt i esperaves alguna recompensa que no ha arribat. Llàstima. Critiques les persones no els fets igual que ho fan les dretes, no dius el que han fet malament, ni el que segons tu haurien d'haver fet.

Valoració:2menosmas
Per Antic votant del PSM, fa mes de 3 anys

Brindis al sol! Critiquen per quedar be, pero despres ens colgam plegats. Que enyor de molt el PSM dels noranta! Quina diferencia entre el que hi ha ara i el que hi havia abans. Quedereu disolts dins del PSOE-Podemos amb les politiques de seguidisme que feis. M'agradaria saber que deu pensar de vosaltres en Pere Sampol. Fa molta estona que heu perdut la credibilitat. Us queda ningu mes per enxufar?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente