cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

Armengol reclama bonificacions per als turistes de la Península que visiten les Balears

La presidenta de el Govern, Francina Armengol, ha demanat que es desenvolupi una app a nivell europeu com una eina tecnològica de control de la Covid-19 i ha reclamat que es facin proves pilot amb vols de turistes al juny, quan preveu que les Illes estiguin en fase 3.

«Quan tenguem vols nacionals també ha d'haver-hi d'internacionals», ha sostengut Armengol en una entrevista aquest dijous a Ràdio 4, qui també ha demanat que es puguin connectar les Illes amb zones d'Europa amb uns nivells de la malaltia similars.

Sobre les recomanacions europees per a l'obertura de ports i aeroports, la presidenta ha opinat que haurien de ser més concretes, tot i que ha valorat que «van en la direcció correcta» quan plantegen que es puguin començar a obrir vols en zones controlades i amb similitud evolució de la pandèmia.

Ha recordat que les competències en sanitat i fronteres són de l'Estat, per la qual cosa ha demanat que el Govern espanyol s'impliqui en acords bilaterals o multilaterals amb altres països europeus i ha insistit utilitzar les mateixes apps tecnològiques com una «fórmula més segura per a seguir els contagis i evitar rebrots».

Demanada per la quarantena de 14 dies que haurien de passar les persones que arribin a l'Estat des de l'estranger, Armengol ha explicat que ha mostrat la seva preocupació a la ministra de Turisme, Reyes Maroto: «Necessitam obrir activitat econòmica, fer-ho de forma segura i que hi hagi controls sanitaris».

Bonificacions a turistes peninsulars

També ha reclamat al Govern espanyol bonificacions a residents peninsulars per a viatjar a les Illes aquest estiu, ja que creu que la gent optarà abans per destinacions dins de la Península perquè és més barat que agafar un bitllet d'avió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ergo, fa mes de 3 anys

Es poder nigula es cervell.

Valoració:2menosmas
Per SOMA, fa mes de 3 anys

I pot afegir a sa llista desgravacions fiscals pels qui hem de suportar tot aquest merder, que ningú sap com pudirà.

Valoració:6menosmas
Per I tant, fa mes de 3 anys

¿Pero aquesta doneta sap be lo que diu?. Es que vulgui anar de viatge que posi ma a sa butxaca.

Valoració:7menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys

Francina, modera't una mica, dona, talment sembla que Carmen Planas et té en nòmina, filla meva, que ja no sé si governa un pacte d'esquerres o la CAEB.

Valoració:11menosmas
Per Agafi vacances. Les necessita., fa mes de 3 anys

Els problemes i les responsabilitats li han fet trebucar el cap, a aquesta senyora.

Valoració:9menosmas
Per pep bestard, fa mes de 3 anys

aquesta bona sra , me le han canbiat el lobi turistic lamentable,
que defenci tant aquest sector y el industrial el deixi de reco´.

Valoració:14menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

Aquesta sí que és bona... encara els hi haurem de pagar les vacances...

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente