cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
22°

Podem insta a recórrer la sentència del túnel de Sóller: «Amb el rescat es va acabar amb una injustícia històrica»

Podem Mallorca insta el Consell a recórrer la sentència del túnel de Sóller, que anula el rescat de la concesió del túnel. Aurora Ribot, coordinadora del partit a Mallorca, explica que el rescat del túnel de Sóller «va ser una reparació de justícia social amb la qual es va acabar amb una injustícia històrica que patien els veïns i veïnes de la zona».

La formació espera que el Consell recorri aquesta decisió el més aviat possible ja que «es tracta d'una concessió més feta pel PP en base a interessos privats, fet que suposa un greuge per a la ciutadania de l'illa». La formació respecta la sentència però no la comparteix. «El túnel de Sóller ha de ser gratuït per a la ciutadania i esperam que les instàncies superiors donin la raó al Consell», explica Ribot.

«No podem tornar a la injustícia que suposa que la ciutadania mantengui els tres quilòmetres més cars d'Espanya. El Consell ha de recórrer», sentencia Ribot.

«Recordem que el PP balear va rebre molts diners en comissions il·legals durant la construcció d'aquest túnel. La ciutadania no té per què pagar una vegada més la corrupció del PP, que va condemnar la ciutadania a pagar per desplaçar-se per dins de l'illa. El túnel ha de ser gratuït per a tothom, es tracta una vegada més d'una qüestió de justícia social», recorda la coordinadora. La sentència del Jutjat de Palma no és ferma i es pot recórrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per entérate, fa mes de 3 anys

¿Pero qué dice esta chica?. Fue una empresa privada, con todos los follones habidos y por haber si se quiere, la que construyó el túnel de Sóller. Si hubiésemos tenido que esperar a que lo hicieran los dineros públicos, presuntamente no habría nada. Demagogia y hablar por hablar.

Faltando tan pocos años para que la concesión terminara, no había ninguna necesidad de recuperarla. Claro que a todos nos gusta usar y no pagar. Pero las cosas no caen del cielo. Hay que hacerlas. A ver si te enteras.

Valoració:-2menosmas
Per El sistema esta podrit, fa mes de 3 anys

El sistema és tan corrupte, que quan qualcú que no esta contaminat vol desfer l'embull i posar ordre al caos,
la justícia li tira la culpa a damunt.

Valoració:0menosmas
Per VOLTOR NEGRE, fa mes de 3 anys

Com sempre l'esquerra inútil i ridicúla.. enganant a sa gent i gastant més de lo que ingressen..i damunt ets independentistes que en so seu ridicúl porcentatge d'acceptació dins sa nostra societat Balear.. pareix que són ets amos de ses nostres illes. Clar sobre tot amb sos doblers que els arriba des Principat manyuclen sa nostra història, però no podran mai amb sos nostros cors.
Segur que aquesta opinió l'eliminaran d'aquest diari per que crec que és molt demòcrata. De totes maneras he fet copia per exposar en altres xarxes aquest anècdota per si se dóna es cas.

Mallorquins i Balears sempre lo altre és un invent molt intencionat de s'altre costat des Mediterrani

Valoració:-1menosmas
Per un independestiste, fa mes de 3 anys

li hem d'agrair a aquests inútils de l'consell que ho van fer tan bé per quedar bé
que el que mos costara la seva ineptitut el doble
tot per no esperar

Valoració:2menosmas
Per Injustícia històrica, fa mes de 3 anys

La senyora Ribot parla d'injustícia històrica! Aquesta senyora que va declarar que l'autopista de Campos s'havia de construir perquè feia part dels Acords pel Canvi! Això sí que és ver que és una injustícia història, vull dir la traïció dels que ens havien promès que havien de fer la revolució.

Valoració:3menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 3 anys

Que ho pagui na Maria Salom i/o el PP que en tot el que han robat a Balears encara els hi sortiria a compte!!!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente