algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

MÉS per Mallorca es posiciona a favor de prioritzar l'activitat física en el desconfinament

MÉS per Mallorca s’ha posicionat aquest dimarts a favor que les diferents fases del desconfinament «prioritzin poder fer activitat física d’una forma controlada i respectant les mesures de seguretat». Segons ha explicat el membre de l’Executiva i també Director General d’Esports del Govern, Carles Gonyalons, «pensam que l’activitat física individual s’hauria de poder reprendre de manera prioritària, en les primeres fases del desconfinament».

Els ecosobiranistes asseguren que «les conseqüències a mitjà i llarg termini del sedentarisme poden tenir un impacte important sobre el sistema sanitari, ja que els beneficis físics i també psicològics i socials de l’activitat física són més que evidents».

Gonyalons ha assegurat que l’activitat «s’ha d’ajustar a totes les mesures d’higiene i distanciament físic». «A més, es podrien incloure altres mesures com les franges horàries, a fi d’evitar tot tipus d’aglomeracions i, específicament, evitar la coincidència de la gent que practica activitats física amb la sortida de nins i nines», ha explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.