algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Armengol destaca el «full de ruta política» compartit amb el Govern espanyol

Armengol i la resta de la delegació balear al Comitè Federal del PSOE. | PSIB-PSOE

La secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol ha destacat «el full de ruta política compartit del Govern d'Espanya amb les Illes Balears», fent èmfasi en el fet que això «no només suma, sinó que multiplica els beneficis dels ciutadans de les illes».

Armengol ha fet aquestes declaracions durant la celebració aquest dissabte del primer Comitè Federal del PSOE, màxim òrgan de decisió entre congressos, des que s'ha constituït el govern de coalició presidit per Pedro Sánchez.

La socialista ha volgut posar de relleu la importància de comptar «amb un Govern espanyol sòlid capaç de tirar endavant qüestions bàsiques, com més creixement econòmic i més ben repartit, l'aposta per la digitalització, la lluita contra el canvi climàtic i la transició energètica».

Respecte d'aquesta última qüestió, Armengol ha recordat com les Balears en són pioneres, fet que també ha realçat Sánchez durant la seva intervenció, mencionant les Balears com una de les Comunitats Autònoms que ja està fent front a aquest repte, un dels principals eixos d'actuació que el Govern de l'Estat s'ha marcat.

Durant el torn obert d'intervencions, la presidenta Armengol ha defensat el «turisme com a eix econòmic important per a tot Espanya» i ha reclamat la implicació del Govern amb les Comunitats Autònomes per reforçar l'Estat del Benestar i «poder aplicar nous drets, com el dret a l'eutanàsia, amb la llei que ara està començant a caminar».

A més d'Armengol, la delegació del PSIB-PSOE en aquest comitè federal ha estat formada per la secretària de Política Autonòmica del PSIB-PSOE, Maria José Camps; el secretari de Salut, Toni Pareja; la secretària d'Igualtat i Memòria Democràtica i portaveu del Grup Parlamentari Socialista al Parlament, Sílvia Cano; la diputada del PSIB-PSOE en el Congrés i secretària segona de la Mesa, Sofía Hernanz, i l'expresident autonòmic Xisco Antich, tots ells membres del màxim òrgan de decisió entre congressos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 4 anys

el «full de ruta política» compartit amb el Govern espanyol, o les "trenta monedes de plata"?

Valoració:9menosmas
Per nina, fa mes de 4 anys

Armengol i cia, sense personalitat pròpia. Sotmesos i contents. Quina patuleia...

Valoració:12menosmas
Per Maria, fa mes de 4 anys

Tan somrients, tan mediocres, tan professionals de la política, monàrquics, neoliberals, espanyolistes...

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente