muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.59°
11°

El PSIB rebutja les investigacions sobre els menors explotats perquè són «per demanar dimissions»

La portaveu del Grup Parlamentari del PSIB Sílvia Cano, ha argumentat que dimarts que ve en el ple votaran en contra de la constitució de les comissions d'investigació en la Cambra autonòmica pel cas dels menors tutelats víctimes d'explotació sexual perquè, segons ha dit, «estan orientades a demanar dimissions».

Després de la junta de portaveus d'aquest dimecres, Cano ha assenyalat que, no obstant això, li sembla més apropiada la comissió d'experts que es formarà en el Consell de Mallorca, administració que té les competències sobre els menors tutelats, pel fet que està destinada al fet que «això no torni a passar».

Per la seva banda, els representants dels grups de l'oposició han censurat que la presidenta del Govern, Francina Armengol, llancés «pilotes fora» aquest dimarts en el ple i no assumís responsabilitats. Fins i tot han posat en dubte que hagi demanat «més recursos» al Ministeri de Justícia i d'Interior.

Tal com ha dit la portaveu de Ciudadanos, volen conèixer no només l'ocorregut a l'IMAS sinó esclarir «les irregularitats i errors» que es donen en els centres de menors tutelats, dependents de l'IMAS, i en els centres de menors amb mesures judicials, dependents del Govern.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 4 anys

Aquesta dona no era la representant oficial del feminisme dins el PSOE?

Valoració:1menosmas
Per Tan corruptes i tan comediants, fa mes de 4 anys

Les dretes fan un renouer de por i se rompen els vestits, però és un desgast d'energia innútil, perque fins i tot el més distret sap que tot aquest desastre als centres de menors, son una herência del govern del PP, que com tot el que no dóna uns doblers que ells poden ficar se a les seves butxaques, els importava un cogombre.
Esper que tot se pugui demostrar i que se demostri, i que els màsters en cortupcció i els seus socis ultres i destructors, hagin de tancar les seves bocotes mentideres.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente