nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

El PSIB defensa que les declaracions de Calvo respecte a MÉS per Mallorca varen ser «prudents i raonables»

La portaveu del PSIB al Parlament, Sílvia Cano, ha considerat que les declaracions de la vicepresidenta del Govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, d'aquest diumenge a Calvià sobre MÉS per Mallorca i el pacte amb els socialistes al Govern varen ser «prudents i raonables» i, en aquest sentit, ha argumentat que «cal respectar l'Estat de dret i que hi ha un marc constitucional».

En roda de premsa, la portaveu socialista ha explicat que «si cal canviar les regles de joc s'ha de fer des del Congrés dels Diputats. No hi ha Estat de dret fora de la democràcia», ha afegit Cano.

Declaració de la Llotja de Mar
D'altra banda, demanada pel fet que MÉS per Mallorca hagi signat la 'Declaració de la Llotja de Mar' al costat de partits sobiranistes de l'Estat per a defensar el dret a l'autodeterminació i la llibertat dels presos polítics, ha sostengut que «cada grup polític té les seves prioritats».

«Des del PSIB estam centrats en intentar respondre els problemes de la gent com són, per exemple, l'atur i les incerteses globals econòmiques perquè no paguin els de sempre». «Cada grup decidirà quines són les seves prioritats i seran els ciutadans els qui valorin si hi estan d'acord», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per interessats, fa mes de 4 anys

El PSIB, amb la menjadora pel davant. Per a ells la resta són minúcies.

Valoració:1menosmas
Per No en veig cap!, fa mes de 4 anys

Quina diferencia hi ha entre PSOE i VOX i PP i Ciudadanos?

Valoració:2menosmas
Per Pepeta, fa mes de 4 anys

Més per Mallorca, si us plau, no cediu al xantatge i presions que us fan el psib i psoe.
Vos honra molt haver participat a la declaració de la Llotja de Mar
NO cediu, pq si ho feis, no tendrem a ningú per votar Dia 10N.

Valoració:6menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 4 anys

Aquesta senyora de la foto és una "pelotari", per dir ho en forma d'acudit.
El diade la investidura de la senyora armengol, vaig tenir vergonya per ella, perque el seu discurs va ser una adulació descarada.

Valoració:8menosmas
Per Margalida, fa mes de 4 anys

Aquesta dona, na Cano, ja fa part del sistema establert. Quan comencen a fe referència a allò que és raonable, al sentit comú, etc, és que ja freguen el conservadurisme de dretes. És per això que tothom aspira a fer-se amb el denominat "espai de centre, perquè quan ja el tenen ben agafat, és quan ja poden fer polítiques que no incomoden la dreta. El PSOE n'és especialista.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente