algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
13°

El Govern diu que no actuarà com a «censor polític» per la crema d'una bandera espanyola al Festival MUR

La consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa, ha indicat aquest dimarts, durant el ple del Parlament, que el Govern no actuarà com «censor polític» per la crema d'una bandera espanyola al Festival MUR, celebrat a Felanitx.

Així s'ha expressat la consellera després de la qüestió de la diputada del grup parlamentari de Ciudadanos Patricia Guasp que ha instat el Govern a condemnar aquest fet. A més, Pilar Costa ha argumentat, que, malgrat que el Govern no comparteix aquests actes, les subvencions culturals s'atorguen, exclusivament, mitjançant criteris tècnics i ha defensat, a més, la llibertat d'expressió.

El raper Pablo Hasel va fer una acció simbòlica durant la seva actuació al Festival MUR (Música Urbana Reivindicativa) celebrat al parc de Sa Torre de Felanitx aquest 12 d'octubre.

El raper, que té dues condemnes a presó pel contingut de les seves cançons, va voler 'celebrar' a la seva manera el dia de la Hispanitat i va cremar una petita bandera espanyola de paper mentre explicava que «no podem tolerar el feixisme. Aquesta bandera no em representa perquè representa els interessos de l'oligarquia feixista. Mort a l'Estat feixista, visca la república popular».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 4 anys

No sé si era una bandera espanyola, si sé que era una bandera que va emprar un genocida fascista per pegar un cop d'estat en contra d'un estat democràtic i que encara avui tenim 140 000 assassinats que no saben on són. Estau parlant de la mateixa bandera?

Valoració:1menosmas
Per No és delicte, fa mes de 4 anys

Estrasburg ja va dictaminar que cremar banderes i fotografies de personatges públics, no era altra cosa més que llibertat d'expresió.
Qué li va caure cap càstic, al policia que va gravar un video fent veure que se feia net el cul amb la Senyera, quan estava de guàrdia a un centre oficial, durant el període del 155?
I també hi ha multitut de videos que s'han fet virals, filmats per espanyolistes que ja son més gràfics, perque ho fan amb els calçons baixats i mostrant a càmara on la esquena perd el seu decent nom, que tampic els han fet res.
I és que no just la Justícia és la mateuxa per a tots, si no que també seria de rebut que ho fossin les sentencies i que quan s'apliquen. A igual delicte i falta, el mateix càstic.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente