algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

MÉS per Mallorca crida a la mobilització de tots els demòcrates contra la sentència

MÉS per Mallorca considera «una vergonya» la sentència contra els presos polítics catalans, amb penes de 9 fins a 13 anys de presó.

«La simple condemna és una barbàrie, però la duresa de les penes evidencia la voluntat d'escarment ideològica contra l'independentisme», ha sentenciat el seu portaveu Guillem Balboa, recordant que les condemnes són «per permetre debats parlamentaris, posar urnes en un referèndum i organitzar manifestacions pacífiques quan ho demandava la ciutadania».

La formació mallorquina afirma que aquest dilluns han estat jutjades «totes les ideologies que pretenguin qualque canvi davant el règim del 78, perquè l'Estat espanyol ha deixat clar que no permetrà que actuïn ni de forma democràtica ni pacífica, fins i tot quan gaudeixen de majoria social», i per això Madrid posarà en marxa des de la violència policia a l'acció d'una justícia al servei d'un model ideològic», ha afirmat el coportaveu de MÉS per Mallorca.

Per això, els ecosobiranistes han cridat a la mobilització de tots els demòcrates «perquè això no va només d'un referèndum o del dret a decidir de Catalunya, sinó que va dels nostres drets més bàsics com a ciutadans i pobles que la justícia políticoideològica espanyola no protegeix sinó que ataca», ha sentenciat Balboa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Doncs resulta que tres diputats ténen més raó que no pas tres partits que no anomenaré, i que s'emparen en la "força" de la ignorància ancestral del poble que governen cuidant molt be de que no passin cap exàmen d'inteligència ni de lògica tan sols. La prova, el del "seis en uno"

Valoració:4menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

Si, ahora resulta que la democracia está representada en los tres diputados de Mes...la unión hace la fuerza ya te digo.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente