algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
10°

EU demana a Pedro Sánchez «si fa comptes pagar els 177 milions d'euros que corresponen a les Balears»

162985

Els diputats d'Esquerra Unida Alberto Garzón i Roser Maestro han presentat tres qüestions dirigides al Govern espanyol en les quals se li demana «si fa comptes pagar els 177 milions d'euros que corresponen a les Balears» corresponents al finançament autonòmic de 2019.
Esquerra Unida de les Illes Balears ha defensat que aquests 177 milions d'euros són «fonamentals per a mantenir els serveis públics, com l'educació i la sanitat, entre altres».

El coordinador general d'Esquerra Unida Illes Balears (EUIB), Juanjo Martínez, ha afirmat que «la falta de capacitat que té el Govern central per a conformar els suports necessaris entre els quals està Esquerra Unida, no pot generar nous problemes de finançament».

«Esper que les diferents formacions polítiques del Govern s'impliquin perquè ens transfereixin les diferents partides, que són imprescindibles per a Balears», ha indicat.

D'altra banda, EU Andratx al costat del grup municipal d'Unides Podem Andratx, presentaran el pròxim 26 de setembre una moció perquè l'Ajuntament del municipi contracti dos autobusos que des d'Andratx, el Port d'Andratx i s'Arracó recullin als estudiants i els deixin a la Universitat de les Illes Balears (UIB) de manera gratuïta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 4 anys


Això és únicament la xavalla del deute que té l'Estat amb Balears i damunt ens la regategen. Em temo que seguirem sense veure un duro si del PSOE i PP depèn. Entretant, Francina calla i complimenta a Pedro Sánchez. Ens mereixem a aquests polítics i molt més, ja que els votem perquè defensin els nostres interessos i fan tot el contrari perque convé al seu partit. De moment no paguen, la qual cosa vol dir que seguirem amb una sanitat pública en precari i un ensenyament massificat i amb recursos molt escassos per culpa d'Espanya que recapta però no retorna. A això se'n diu exhaurir financierament a una comunitat, però la Sra. Armengol continua muda i com si una cosa tan vital per a tots no anés amb ella. Crec que els que l'han votat haurien de repensar-se el vot. Moltes gràcies a EU per donar-nos veu a tots, fins i tot a Francina, que només té veu quan ha d'acudir a l'Almudaina o a saraus empresarials. Per cert, queda molt somrient en les fotos, es veu que és feliç quan està acompanyada dels "seus", a les hores si fa servir la veu. Una dona socialiste, talment na Calvo i tota la resta, socialistes de Vogue tot molt "cool" pero que nos mos fan cap servici al poble, a la gent mes necesitada, a la gent que votam esquerres.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente