muy nuboso
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
17°

El PSIB assumeix la batlia de Palma després de l'acord amb MÉS i Podemos

Imatge del ple del consistori celebrat aquest dissabte a Palma. | E.P.

El candidat del PSIB a l'Ajuntament de Palma, José Hila, ha assumit aquest dissabte la batlia de Palma amb 15 vots durant el ple constitutiu de Cort, després d'haver arribat a un acord de governabilitat amb MÉS per Palma i Unides Podem pel que ocuparà el càrrec durant tota la legislatura 2019-2023.

José Hila ha rebut la vara de comandament de la mà de l'alcalde de Palma en funcions, Antoni Noguera, de qui Hila ha dit que «ha estat un gran batle». Així, Hila ha jurat el càrrec d'Alcalde de Palma seguint la fórmula següent:

«Jur per la meva consciència i honor complir fidelment les obligacions del meu càrrec com a alcalde amb lleialtat al Rei i salvar i preservar la Constitució Espanyola com a norma fonamental de l'Estat així com l'Estatut d'Autonomia de Balears», precisament la mateixa fórmula que han triat els regidors socialistes de Palma, amb excepció del jurament en lloc de la promesa, modalitat que el propi Hila ha triat quan ha promès el seu càrrec com a regidor.

La votació ha estat nominal i ha donat com a resultat 15 vots per a José Hila, del PSIB; 6 vots per a Julio Martínez, del PP; 4 vots per a Fulgencio Coll, de Vox; i 4 vots per a Eva Pomar, de Ciutadans (Cs).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.