cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

La solidaritat de Mallorca amb els encausats en el judici al procés sobiranista serà aquest dimarts a la plaça del Mercat de Palma

Aquest dimarts, 12 de febrer, a les 20 hores, a la plaça del Mercat (Palma), diverses entitats, sindicats i partits polítics han convocat una concentració de denúncia del judici als polítics i líders socials encausats per organitzar un referèndum d'autodeterminació el passat 1 d'octubre de 2017 a Catalunya. La concentració es farà el mateix dia que està previst que s'iniciï el judici en el Tribunal Suprem espanyol.

A l'espera de més adhesions, que s'aniran produint els propers dies, les entitats, sindicats i partits polítics convocants són: Obra Cultural Balear, Grup de Suport a Valtònyc, Assemblea Sobiranista de Mallorca, Jubilats per Mallorca, STEI, Sindicat Alternativa, UOB-Ensenyament, CUP – Palma, Més per Mallorca, Esquerra – Mallorca, Endavant – Mallorca, Crida per Palma i la coordinadora de CDR de Mallorca.

Tots aquests organismes també han acordat donar suport a la manifestació que es farà a Barcelona el 16 de febrer i donar suport a la vaga general que es farà al Principat de Catalunya el 21 de febrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.