cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

El Govern destaca que l'estratègia 'Better in Winter' ha aconseguit augmentar els turistes un 49 % al desembre

El Govern ha destacat aquest divendres que «gràcies» a l'estratègia 'Better in Winter' s'ha aconseguit «augmentar el nombre de turistes» un 49 cent al desembre i, per tant, generar «més i millors contractes», així com proporcionar una «experiència diferent» als visitants de les Illes en els mesos fora de la temporada alta.

En declaracions als mitjans de comunicació, la consellera de Turisme i vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, ha manifestat que les darreres dades reflecteixen que hi ha hagut una baixada «en els pics d'estiu» i, en canvi, ha ressaltat, «al desembre, els turistes han augmentat un 10 per cent al gener i un 18 per cent al març».

Segons ha explicat, aquestes xifres demostren que el 'Better in Winter' «funciona». Així, ha afegit, que per una banda s'han pogut augmentar els contractes de treball i oferir «una experiència diferent» als turistes que visiten les Balears «a la primavera, tardor o desembre» a partir d'un «producte basat en la cultura, la natura, la gastronomia o l'esport».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa mes de 5 anys

Hem passat els límits de la sostenibilitat, massa contaminació per excés de: transport aèri, mega creuers, cotxes circulant per les autopistes, residus incinerats, terres de cultiu convertides en camps de golf, consum d'aigues subterrànees, etc.. No ens cal que vinguin tants de turístes a les Illes

Valoració:4menosmas
Per tanmateix, fa mes de 5 anys

Ara tendrem sa mateixa gentada en s'estiu (hooligans inclosos), i una gentada en s'hivern.
Aviat haurem de fogir. Quin desastre!!!!

Valoració:8menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 5 anys

Better? Never!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente