nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

El Pi proposa fer arribar el metro fins a l'aeroport, Son Espases i Pere Garau

El Consell General d'El Pi ha consensuat aquest dissabte el seu model futur de mobilitat per a les Illes Balears. | El Pi

El Consell General de Proposta per les Illes (El Pi) ha consensuat aquest dissabte el seu model futur de mobilitat per a les Illes Balears. La formació considera imprescindible «fer una aposta per l'ampliació del metro i el tren a Mallorca per garantir un sistema públic de transport eficaç i de qualitat».

En aquest sentit, El Pi proposa l'ampliació de la xarxa de metro fins a l'aeroport, a l'hospital de Son Espases i al barri de Pere Garau. També es fa una aposta d'ampliació de les línies ferroviàries per fer arribar el tren fins a Artà i Ses Salines. A Menorca es planteja l'estudi de les possibilitats de creació d'una línia ferroviària entre Maó i Ciutadella.

Davant el «col·lapse continuat» de les carreteres de Mallorca, el partit reclama concloure les fases pendents del segon cinturó de Palma i la millora dels 700 quilòmetres de carreteres secundàries de les Illes. Segons el president d'El Pi, Jaume Font, «és imprescindible fer una inversió en aquesta xarxa viària secundària amb l'adequació dels accessos, interseccions i eliminacions dels punts negres existents».

El màxim òrgan polític de la formació també ha referendat la seva aposta «per convertir Formentera en illa elèctrica i l'augment de les freqüències de bus del TIB a Mallorca i la millora del servei de busos a Eivissa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per TAmbé recuperar el tram del parc de les estacions, fa mes de 5 anys

També recuperar el tram del parc de les estacions a plaça d'Espanya de l'antic tren seria una bona opció. Me consta que això obligaria a expropiar alguna part que crec pertany a alguna propietat, si bé, seria un projecte molt interesant per a la ciutadania. Llàstima que per aquest motiu mai no se farà efectiu si no és com a mitjà per a "trincar" una bona mossegada el polític de torn.

Valoració:2menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 5 anys

El metro entre pl. Espanya i Aeroport no ha de tenir una estació en Pere Garau, millor a la cra. de Manacor altura Manuel Azaña o Poligon de Llevant.
A Formentera fora turismes amb potència superior a 5 CV i 150 kilos de pes, fora motos i velomotors amb cilindrada superior a 75 cc.
Màxima velocitat de circulació 30 km/hora.

Valoració:5menosmas
Per Una cosa si que és certa, fa mes de 5 anys

Si s'és de dretes i normal, s'ha de saber que El Pi és la unica opció assenyada de l'espectre del blau.

Valoració:5menosmas
Per Marc, fa mes de 5 anys

Ostia tu, ara pareix que el Pi comença a tenir bones idees. A veure si tots aquells que es diuen "d'esquerres" i "ecologistes" encara votaran que no a això però si a fer més carreteres, autopistes i omplir mallorca de ciment

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente