algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

Cinc regidors del PSC a Terrassa presenten la seva renúncia

Cinc regidors del PSC de l'Ajuntament de Terrassa han abandonat el govern municipal, després que el batle, Jordi Ballart, hagués presentat aquest passat dijous la seva dimissió i la baixa del PSC. 

Es tracta del tinent de batle de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Noel Duque; la tinent de batle de Drets Socials i Servei a les Persones, Lluïsa Melgares; la regidora d'Ensenyament, Turisme i Normalització lingüística, Rosa Maria Ribera; la de Salut, Solidaritat i Cooperació Internacionals i Gent gran, Maruja Rambla, i el de Cultura, Jordi Flores, segons ha anunciat aquest divendres l'Ajuntament de Terrassa.

S'espera que en els pròxims dies es formalitzin les renúncies i s'anunciïn les persones que ocuparan els nous càrrecs. Així mateix, per a l'elecció del nou batle poden ser candidats tots els regidors que encapçalin les llistes corresponents i per a la seva proclamació es requereix la majoria absoluta dels vots dels edils.

En cas que no s'obtingués aquesta majoria, es proclamaria batle al regidor que encapçali la llista que va obtenir més vots en les darreres eleccions municipals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 6 anys

Seria interessant que PP-PSOE-Ciudadanos es presentassin a Cataluna en una única llista "cremallera" sota el nom "Pel 155", a veure quants vots treurien legalment, perquè ja ens ha fet a saber que "es farà el que faci falta" perquè es donin un resultats que els agradin.
Per cert, una menció especial al PSOE que podria fàcilment prescindir de l'S i l'O, i canviar per PCAE, és a dir "Partido de los Congresos de Administración de España", li quedaria que ni clavat, tot i que el Gonzàlez diu que és avorrit (i 300 000 € any a la butxaca).

Valoració:1menosmas
Per Aniquilats!, fa mes de 6 anys

És intolerable el gir a la dreta i la unió amb el PP. En què es diferencien?
Quedaran engolits per aquest partit de dretes.
Qui vol anar amb el PSOE? Els fatxes!
Bravo pels ue en surten!

Valoració:1menosmas
Per carrasclet, fa mes de 6 anys

Així se fa , pit i collons, en Pedrito i en Balleruga a fer la má.

Valoració:3menosmas
Per M, fa mes de 6 anys

Ben fet.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente