algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Arran engega la campanya 'La clau' a Palma amb una acció contra el turisme massiu

Arran

L'organització juvenil de l'Esquerra Independentista Arran ha presentat aquest divendres la campanya 'L'organització és la clau de la victòria' amb el professor Ivan Murray i el cantautor valencià Pau Alabajos a la plaça de Santa Eulàlia de Palma.

«Vam evidenciar la necessitat d'organitzar-nos en clau ecologista per defensar el territori del totxo i el maó, per aturar un turisme depredador que precaritza les nostres vides!»

Arran Palma ha triat un conegut local d'alt nivell del Port de Palma per començar les accions de la campanya 'La Clau'. Així, han desplegat una sèrie de pancartes on es pot llegir 'Tourism kills Mallorca', 'Organitzem-nos. Defensem la terra' i 'Aquí s'està lliurant la lluita de classes' i han obert alguns pots de fum de colors.

Amb aquesta campanya es vol posar damunt la taula la necessitat de l'organització popular per assolir qualsevol conquesta i amb aquesta primera acció concreta s'ha volgut evidenciar la gran problemàtica del turisme de masses i la destrucció del territori a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 6 anys

Que es turisme siga sa base de s'economia (juntament amb es totxo) ja suposa de per si un turisme massiu. S'ha de diversificar s'economia

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente