cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.25°
10°

Mateu 'Xurí': «Esquerra Republicana defensarà les reivindicacions d'AMPEB al Congrés i al Senat»

Aquest dilluns el president d'Esquerra Mallorca, Mateu Matas 'Xurí', ha rebut Dolors Sastre i Francisco J. Castillo, com a representants de l'Associació de Majors Aturats de Balears (AMPEB), qui han lliurat l'informe "Situació de les persones majors de 45 anys en el mercat laboral de les Illes Balears 2007-2016" que aquesta associació ha elaborat.

AMPEB ha analitzat amb rigor les dades que demostren la insuficiència de les polítiques adreçades al col·lectiu dels aturats majors de 45 anys, tant les que s'han fet des del Govern com les que depenen del Govern de l'Estat. AMPEB demana «posar fi a qualsevol discriminació per raó d'edat a les contractacions, recuperar els subsidis retallats el 2013, dissenyar polítiques específiques per als majors, clàusules que facilitin l'accés dels aturats majors a les ofertes públiques d'ocupació i eliminar el requisit de les càrregues familiars per tenir dret a determinats subsidis i ajudes».

Mateu Xurí s'ha compromès a fer arribar les reivindicacions d'aquest col·lectiu als diputats i senadors d'Esquerra Republicana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.