algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

MÉS anuncia dimissions de càrrecs públics i l'expulsió de Jaume Garau

Els coportaveus de MÉS per Mallorca, Isabel Busquets i David Abril, han mostrat aquest divendres el seu «estupor» per la «proliferació» de contractes al seu cap de campanya, Jaume Garau, i han anunciat que han obert un procés per formalitzar la seva expulsió «amb totes les garanties» i que es duran a terme dimissions «de càrrecs públics», tot i que no han volgut avançar noms.

En una roda de premsa convocada aquest mateix divendres han demanat «disculpes» per la realització de diferents contractes menors amb l'empresa de Garau i han assenyalat que la seva companyia era l'única que «tenia la foto general». Així, han asseverat que el partit «té les mans netes». «Els primers sorpresos per aquestes informacions som nosaltres», ha assegurat Abril.

Abril ha explicat que per a aquest divendres han convocat una assemblea del partit i ha reiterat que el partit «era el primer que desconeixia aquesta situació». «No hem estat prou espavilats per veure aquesta situació», ha reconegut.

Per la seva banda, Busquets ha manifestat que el partit continua amb la seva «lluita ferma contra la corrupció» i ha dit que «furgaran fins al final per aclarir els fets».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluis Segura, fa mes de 7 anys

Senyoria, és cert, em vaig engatar i vaig atropellar aquell vianant, però la culpa de tot plegat és del cambrer!

Valoració:0menosmas
Per Arnau, fa mes de 7 anys

De cine! Quatre caps tallats i el Vicepresident responsable de tot amb el cul untat de cola a la cadireta.
Com era allò de tolerància 0?
S'enfaden quan diuen que tots són iguals.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente